Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkapodcast: kuulumisia ja päivän polttavimpia aiheita matkablogeista - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Matkapodcast

Matkapodcast: kuulumisia ja päivän polttavimpia aiheita matkablogeista

17.10.2016
https://soundcloud.com/milla-inka/matkapodcast-syksyn-blogijuorut

Pitkäksi venähtäneen kesätauon jälkeen Milla ja Inka istahtivat jutustelemaan nauhurin äärelle ja syntyi syksyn ensimmäinen matkapodcast! Aamukahvin lomassa kerrattiin mitä tuli tehtyä viime kesänä, miltä näyttää loppuvuoden reissukalenteri, mitä muuta tapahtuu Suomen matkablogiskenessä juuri nyt ja tuttuun tapaan jaetaan vinkkejä blogeista joita olemme seurailleet viime aikoina erityisen suurella mielenkiinnolla.

artikkelik-8-tile

Tässä pitkä lista linkkejä eri blogeihin joista jutustelun lomassa mainitaan:

Marimente
Cocoa etsimässä
Tarinoiden taival
Globe Called Home
Auringon alla
Syö Matkusta Rakasta
Huge Passion for Life
Kaukokaipuu
Veera Bianca
Suvi Höyden
Stilettikorkokanta
Destination Unknown
Tie by Fia ja Teemu
Ikilomalla
Adalmina’s Adventures
Palmuasema
Vaihda vapaalle
Rimma+Laura

Ja New Yorkin hotelli, jonka nimi oli vähän Millalla hukassa nauhotuksen hetkellä, eli Yotel hotelli on varsin mielenkiintoinen ja freesin näköinen majoitusvaihtoehto.

Nauhoitushan tehtiin perjantaina jolloin emme vielä tienneet kuka voittaa The Blog Awards Finland 2016 Vuoden Matkablogi palkinnon. Nyt voimme onnitella koko sydämestämme Kaukokaipuun Nellaa <3 Onneksi olkoon! Tämän postauksen kuvat ovat viime vuotisesta gaalasta, jossa saimme edustaa ehdokkaana viime vuonna ja Inka pokkasi ansaitusti pokaalin kotiin!

Ps. Kaikki aiemmat podcastit pääsette kuulemaan tämän linkin kautta ja SoundCloudista saatte myös ladattua niitä mobiiliin kuunneltavaksi matkoillenne.

Aleksanteri Etko TBAF-9

 

Saatat myös pitää näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa Sara I Sara's Fab Life 17.10.2016 at 08:07

  Ihanaa! Tätä onki odotettu 😀 Töiden teko kyllä vähän hidastu kun keskittyi kuuntelemaan 😀 Ihania kuviakin. Pääsispä itekkin, että vois vetää edes joskus korkkarit jalkaan ja mekon päälle.

  • Vastaa Pingviinimatkat 17.10.2016 at 22:03

   Kiva kulla, että podcasti otettiin taas ilolla vastaan 🙂 Olivat kieltämättä komeat juhlat nuo viime vuotiset ja oli ihana laittautua ihan ajan kanssa tosi tarkoituksella 😀 Toivottavasti saat myös pian mahdollisuuden juhlaan ja tälläytymiseen.

 • Vastaa Laura / My Passport Pages 17.10.2016 at 09:33

  Huisia, näitä onkin ollut ikävä! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 17.10.2016 at 22:03

   Oi miten kiva kuulla, että olet kaivannut meidän turinoita 🙂 Kannustaa kummasti jatkamaan!

 • Vastaa Mari 17.10.2016 at 13:21

  Ihana kuunnella teidän jutustelua ja kuulumisia, on kuin oisitte tässä ihan vieressä saman pöydän ääressä! 🙂 <3 Kiitos maininnasta ja upeaa New Yorkin reissua!

  • Vastaa Pingviinimatkat 17.10.2016 at 22:05

   Kiitos Mari, ihan huisia kuulla, että päästiin virtuaalisesti Venetsiaan saman pöydän äärelle! Ehkä joskus tullaan sinne ja tehdään tallennus ihan aidosti siellä saman pöydän äärellä kera vierasbloggaajan 🙂

 • Vastaa Elina | Vaihda vapaalle 17.10.2016 at 20:10

  Olipa kiva kuunnella teidän podcast pitkästä aikaa! Nämä voittaa telkkarin katselun ihan mennen tullen. 😀 Erityiskiitos ihanasta maininnasta ja meidän blogin suosittelusta! <3

  • Vastaa Pingviinimatkat 17.10.2016 at 22:10

   Mahtava kuulla, että viihdearvo ylittää television *lol*! Kiitos itsellenne inspiraatiosta ja Kanadan kuumeen aiheuttamisesta <3

 • Vastaa Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi 18.10.2016 at 09:30

  Jee tätä on odotettu 🙂 Poika leikkii, joten mä otan kupin kahvia, alan kokata lounasta ja pistän tän taustalle pyörimään. Kiitos maininnasta <3

  • Vastaa Pingviinimatkat 29.10.2016 at 23:05

   Mahtava kuulla, että näitä on kaivattu! Jatketaan taas nauhoituksia pian kunhan saan ääneni Amerikasta takaisin 😀

  Vastaa