Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Voittajia joka lähtöön!

27.8.2015

Nyt täytyy sanoa, että tunnemme itsemmekin aika voittajiksi. Saimme nimittäin kuulla, että olemme päässeet viiden finalistin joukkoon tämän syksyn The Blog Awardseissa. Erityisen hienoa tästä tekee se, että tässä Awardsissa on ensimmäistä kertaa koskaan otettu matkablogit omana kategorianaan mukaan! Voitte uskoa, että olemme tuulettaneet kavereiden kanssa, joiden kera kisaamme finaaliviisikkona. Mukana kanssamme kunnian jakaa Urbaani viidakkoseikkailijatar, Archie gone Lebanon, Kaukokaipuu ja Veera Bianca. Raati valitsee jokaisesta kategoriasta voittajan ja yleisöllä on myös mahdollisuus äänestää omaa suosikkiansa. Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikille teille meitä kuluneen blogin neljän vuoden aikana kannustaneille ja mukana matkanneille. Tämä on ollut huikea seikkailu jo tähän asti! Oman äänenne voittajaehdokkaallenne pääsette langettamaan tästä ja osallistutte samalla jälleen arvontaan, jonka tarkemmat yksityiskohdat löydätte The Blog Awardsin sivuilta. Äänestysaikaa on 27.9. asti ja voittajalle ilmoitetaan suoraan A-lehtien toimesta. Mikä blogi sitten voittaa, niin se ratkeaa vasta 2.10. järjestettävässä gaalassa. Jännää!

Yksi ihan rehellinen voittaja löytyy tänään kuitenkin ja hän saa itselleen tämän kesän luottohupparin! Järjestimme arvonnan yhdessä InkanLauran ja Rimman kanssa ja siihen saattoi osallistua kommentoimalla Piritan Seikkailupuistosta kertovaan postaukseemme. Tähän Haglöfs-arvontaan osallistui ennätyksellinen määrä porukkaa kaikissa neljässä blogissa ja oli ihana lueskella suunnitelmistanne minne kaikkialle huppari lähtisikään mukaanne! Niin upea kuin olisikin palkita teistä useampi, niin tällä kertaa arpa suosii vain yhtä onnekasta. Arvonta neljän blogin kesken suoritettiin ensin arpomalla blogikohtainen voittaja random.orgissa ja näistä neljästä vielä lopullinen onnekas samaisen järjestelmän kautta. Tällä kertaa onni potkaisi nimimerkillä Kielo, onneksi olkoon! Voittajalle ilmoitetaan vielä erikseen sähköpostitse. Tuhannet kiitokset kaikille osallistuneille ja aurinkoista syksyn odotusta!

Kuvan huppari toimitetaan voittajalle  nimimerkillä Kielo toivotun värisenä ja oikean kokoisena. Onnea vielä voittajalle!

 

Saatat myös pitää näistä

1 Kommentti

  • Vastaa Elina | Vaihda vapaalle 27.8.2015 at 20:43

    Ihan mahtavaa, että Blog Awardseihin on otettu matkablogitkin mukaan ja te ootte siellä! Onnea!

  • Vastaa