Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Arvonta - Liput Matka2015 messuille! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Arvonta – Liput Matka2015 messuille!

13.1.2015

HUOM! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU

******************************************************************************

Matkamessut starttaavat jälleen Messukeskuksessa tulevana perjantaina. Ohjelma vaikuttaa oikein antoisalta ja näytteilleasettajien listalla on monta mielenkiintoista kohdetta. Itse olemme messuhumussa mukana lauantaina ja sunnuntaina. Jos messuille meno on ollut suunnitelmissa, niin nyt kannattaa käydä osallistumassa arvontaan blogin Facebook-sivulla! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Facebookissa mikä sinua messuilla kiinnostaa eniten. Arvomme yhdelle onnekkaalle kaksi lippua, joten kaverin saa mukaan. Vastausaikaa on keskiviikkoon klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan torstaina ja liput saa lunastettua Messukeskuksen infopisteestä. Mikäli hoksaatte meidät hortoilemassa, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan!

Matka

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

 • Vastaa Tuomo Pohju 13.1.2015 at 15:50

  Euroopåan matkat matkailuautolla.

 • Vastaa Tarja Laaksonen 12.2.2015 at 14:00

  Haluan osallistua sokoshotellien arvontaan!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 12.2.2015 at 14:35

   Blogissamme ei valitettavasti ole arvontaa tällä hetkellä meneillään, mutta katsotaan jos tulevaisuudessa saataisiin jokin arvonta pystyyn vaikka Sokos Hotellien kanssa. Kiitos siis ideasta 🙂

  Vastaa