Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Freedom Tower
Pallontallaajat.net
Valikko
New York

Joulukalenteri 20. luukku – Freedom Tower

20.12.2014

Yksi varmasti kuvatuimpia maisemia New Yorkista on Manhattan lintuperspektiivistä. Mekin olemme kertaalleen vierailleet Empire State Buildingissa ja monesti on suunnitelmissa ollut myös Top of the Rock. Tulevaisuudessa vierailemaan pääsee myös One World Trade Centerin (alkuperäiseltä nimeltä Freedom Tower) yläkerroksiin. Maisemat tuolta ovat varmasti upeat, mutta ennen kuin tulevilla reissulla vierailemme näköalatasanteella, niin tällä kertaa ihastelimme Manhattanin uusinta komistusta vähän kauempaa. 

Kuten Marokossa niin myös Manhattanilla uhkasi sumu pilata suunnitelmamme. Lopulta ilmassa näimmekin Manhattanin häilyvän sumun keskellä pilvien raosta puskevan auringon paistaessa taustalla. Voimme sanoa, että näky oli todella vaikuttava vai mitä mieltä olette? Luvassa lisää kuvamateriaalia ja tietoa helikoperilennoltamme New Yorkissa. 

_MG_9564-Edit

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa maarit 20.12.2014 at 11:13

  Aivan mielettömän upean näköistä! 🙂 Odotan innolla laajempaa juttua.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 20.12.2014 at 19:59

   Kiitos Maarit 🙂 Täälläkin sormet jo syhyää päästä New Yorkin kimppuun enemmänkin!

 • Vastaa Kristian (kauaspois) 20.12.2014 at 16:32

  Todella mahtava kuva.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 20.12.2014 at 20:00

   Kiitos Kristian!

 • Vastaa Inka 21.12.2014 at 09:55

  Ei vitsi miten maaginen kuva!! Ja miksi mää oon missannu tiedon teidän helikopterilennosta? Tämmösistä pitää aina lesottaa niin monta kertaa että varmasti käy hitaammallekin pohjoisen kasvatille seleväksi heti reissun jälkeen, misä ootta ollu. 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 21.12.2014 at 10:37

   Ei sitä katsos pidä kaikesta vaahdota 😀 Ja kyllä siitä puhe oli meidän New York Helsingissä -päivänä, mutta se ei vaan ole pysynyt sun kovalevyllä tallessa tähän päivään asti 😉

 • Vastaa Sanna I Siveltimellä 22.12.2014 at 05:08

  Siis wha-whaaaat mikä kuva, wow!!! Minäkin oon ihan pihalla teidän helikopterilennosta. Kuulostaa ja näyttää ihan huikealta! Kiitos joo postausta kehiin vaan ;)))

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 22.12.2014 at 08:06

   Kiitos Sanna 🙂 Ei siitä lennosta ole missään mitään ollutkaan ennakkoon, kun kännyköitä (=instagramia) ei saanut viedä kopteriin. Jotain on aina hyvä säästää yllätysmomentiksikin 😉 Oli kieltämättä huikea kokemus!

 • Vastaa Kaukokaipuun Nella 22.12.2014 at 20:42

  POW! Ehkä vuoden makein kuva. Upea!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.12.2014 at 12:14

   Kiitos Nella <3

 • Vastaa Jepa Unelmatripillä 24.12.2014 at 12:59

  Aivan mieletön kuva!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.12.2014 at 12:14

   Kiitos Jepa 🙂

  Vastaa