Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Legzira
Pallontallaajat.net
Valikko
Marokko

Joulukalenteri 19. luukku – Legzira

19.12.2014

Nämä joulukalenterin viimeiset luukut ovat enemmän pieniä vilauksia siitä mistä tarinat ovat vielä kertomatta ja kuvat jakamatta. Marokon reissun yksi odotetuimmista päivistä koitti tehdessämme retken näihin kuvan maisemiin. Legziran ranta sijaitsee maan eteläisemmässä osassa kymmenen kilometrin päässä Sidi Ifnin kaupungista. Massiiviset kivimuodostelmat halkovat rantaa ja aallot lyövät suoraan Atlantilta. Aina ei käy sään kanssa kuten oli odotettu ja tällä kertaa arpaonni ei ollut myötä. Lähes hernerokkasumu pilasi suuret suunnitelmat auringon valaisemista kivipaaseista sinitaivasta vasten. Sumua tai ei, niin tästä saatte käsityksen siitä kuinka vaikuttavasta paikasta oli kyse ja kuinka pieni voi ihminen sen juurella ollakaan. Mielenkiintoista oli myös se, että rantaviiva oli pitkältä pätkältä täynnä kuolemaa tekeviä ampiaisia. Ihan kuin ne olisivat tehneet joukkoitsemurhan hukuttautumalla ja osa lopulta huuhtoutui rantaan aaltojen matkassa. Tänne palaamme kuitenkin vielä erikseen ihan omassa postauksessaan. 

_MG_9123-Edit

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa