Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Kotiseudulla pyöräillen
Pallontallaajat.net
Valikko
Helsinki Suomi

Joulukalenteri 16. luukku – Aikainen lintu maiseman nappaa

16.12.2014

Kesäloma jäi lopulta taakse ja arki tuli pysyäkseen. Syyskuulle ei ollut luvassa reissuja, mutta sää helli Helsingissä ja kotiseutumatkailu tarjosi paljon iloa. Aamut näyttäytyivät kauniina, eikä lauantaiaamu mihin Milla ja Inka olivat erään pyöräretken kaavailleet ollut poikkeus. Päivän pyöräretken tarkoitus oli näyttää Helsinkiläistyneelle ystävälle yksi lähialueiden kauneimmista fillarointi reiteistä. Liikkeelle lähdettiin aamutuimaan auringon paisteessa, mutta vasta Kampista Töölöön ehdittyämme oli sää ottanut uuden sumuisemman suunnan. Sumu ja auringopaiste olivat taianomainen yhdistelmä ja kierroksella pysähdeltiin kuvaamaan kuin kunnon turistit konsanaan! Pääkaupunkimme ehdottomasti parhaita puolia onkin se, että täällä voi asua keskustan vilskeessä ja vain puolen tunnin pyöräilyn päätteeksi voit löytää itsesi metsästä. Tai sitten voi pyöräillä rantaraitteja pitkin useamman kymmenen kilometriä ja hengittää sieraimet täyteen raikasta meri-ilmaa. Ensi kesän pyöräilykelejä odotellessa voitte ihastella lisää sumuisen aamun kuvia Inkan blogista

IMG_6970-tile

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa AnskuBcn 17.12.2014 at 09:35

  Käsittämättömän ihania tunnelmakuvia!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 17.12.2014 at 15:17

   Kiitos Ansku 🙂

 • Vastaa Inka 17.12.2014 at 18:36

  Kiitti vielä tuosta päivästä, oli huippu! Niiden vielä satamattomien lumien sulettua sitte uudestaan!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 17.12.2014 at 20:13

   Joo ja käydään ihmettelemässä muutamat muutkin mestat mitä ei vaan viime kesänä vielä keretty <3

 • Vastaa Pirkko / Meriharakka 17.12.2014 at 19:02

  Kerrassaan upeita kuvia, vesipisaroineen kaikkineen!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 17.12.2014 at 20:14

   Kiitos Pirkko 🙂

  Vastaa