Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - kotimaa
Pallontallaajat.net
Valikko
Suomi

Joulukalenteri 14. luukku – Uimastoppi

14.12.2014

Viime päivinä ovat nämä kesäkuvat joulukalenteriin tarjonneet pieniä pakomatkoja ulkona vallitsevasta harmaudesta. Täällä miettiessämme minkä reissukokemuksista seuraavaksi haluamme erityisesti jakaa, niin tulee koluttua aika monta ihanaa kesämuistoa. Madeiran jälkeen keskityimme kiertelemään kotimaata ja yksi näistä suuntautui Tampereelle. Tammerin tukikohdasta teimme päiväreissun Keuruulle pikkuteitä pitkin ja päivästä tulikin oikea varsinainen kesäunelma kansallismasessa rypsipeltojen keskellä ja päivän päättävän uimastopin kera. Paluumatkalla hikisen kuuman päivän päätteeksi halusimme järveen pulahtamaan ja Murolen läheltä löysimme tämän idyllisen paikan ihan sattumalta. Siinä järvessä lilluessa oli naamalla leveä hymy ja saattoi Milla vannoa jotakin siitä kuinka tämä hetki tulee muistaa talven pimeinä päivinä. Jos mielii sukeltamaan syvemmällekin kesämaisemiin, niin niitä löydätte täältä ja täältä. On meillä vaan kaunis kotimaa!

  _MG_5948-Edit

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa