Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Porkkala
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 13. luukku – Vaarin saari

13.12.2014

Monilla on vaari ja joidenkin vaareilla on saari. Meidän vaarimme ovat saarettomia, mutta emme antaneet sen eräänä heinäkuisena hellepäivänä jäädä esteeksi vaan huristelimme porkkalanniemen kärkeen saarien luo, jossa Juhana kuvasi lammikon.

_MG_5900-Edit

Vinkki! Helppo tapa tehdä kuvaamisesta hankalampaa on käyttää tujua harmaasuodinta, esim nd64 tai nd400. Pidempi suljinaika tekee liikkeestä epäterävän mutta vaatii jalustan, joten saa säätää paljon enemmän. Guy thing.

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Laura R. 13.12.2014 at 15:43

  Huikee kuva! Tulee taannoinen majakkaretki Märketille tästä mieleen, kun sielläkin oli noita vihreitä lammikoita 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 14.12.2014 at 10:09

   Kiitos Laura <3 Ja voi majakat sentään! Kylläpä tekis nyt mieli lähteä täältä harmaudesta kesäiselle saarirerkelle…

 • Vastaa Veera Bianca 13.12.2014 at 16:23

  Tä kuva <3 Morjes <3

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 14.12.2014 at 10:10

   Kiitos Veera <3

  Vastaa