Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Penang
Pallontallaajat.net
Valikko
Aasia Malesia Penang

Joulukalenteri 1. luukku – Munkki

1.12.2014

Pian taakse jäävä vuosi on ollut hyvä reissuvuosi. Meillä on ollut mahdollisuus vierailla peräti neljällä eri mantereella ja muistoja on kertynyt roppakaupalla. Nyt olemme valinneet 24 kuvamuistoa jotka jaamme joulukalenterimaiseen tyyliin täällä blogissa. Tervetuloa matkalle reissuvuoteen 2014!

Lähtölaskenta uuteen vuoteen tehtiin Malesian Penangilla. Joulukalenterin ensimmäinen luukku kuljettaa saarella sijaitsevaan buddhalaiseen Kek Lok Si -temppeliin, joka on myös Kaakkois-Aasian suurin. Kuva munkista muistuttaa aina siitä, että kaikilla meillä tulisi olla päivittäin aikaa pysähtyä edes hetkeksi pahimman kiireenkin keskellä. Kaiken kaikkaan Penangilla vietetyt päivät olivat ihana lämmin muistojen tuulahdus parin vuoden takaisesta pidemmästä reissusta, jolloin tutustuimme saareen ensimmäisen kerran ja ihastuttamme emme olisi malttaneet pois lähteä ollenkaan.

_MG_9714

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Inka 1.12.2014 at 23:00

  Niin kiva ajatus! Hauska päästä kurkistamaan teidän reissuhetkiin tällä tavalla. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 2.12.2014 at 07:46

   Hah, kiitos Inka. Katsotaan mitä kaikkea uutta ja mielenkiintoista vielä pystytään tarjoamaan 😉

 • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 2.12.2014 at 08:39

  Munkki. Siitä tuli heti mieleen Tampereen Pyynikintornin munkit, mutta nyt kuljettiin kyllä aika kaukana! Hauska idea, ja muistuttaa siitä että eh, kuu tosiaan vaihtui ja se joulukalenteri mikä minun piti väsätä muksuille jäi väsäämättä. Hups….. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 2.12.2014 at 17:28

   Heh 😀 Niin se helposti jää täällä esim joulukorttien lähetys, joka kuitenkin on joka vuonna to do-listalla. Ja niitä munkkeja pitäisi kyllä mennä vihdoin itsekin maistamaan!

  Vastaa