Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Varaslähtö matkalle

6.6.2014

Ihana odotettu loma häämötti jo ihan nurkan takana. Lentoaikataulua ja lähtöaamun logistiikkaa tarkastellessa ei voinut olla miettimättä mitä oikein ajattelimme varatessamme lennot, jotka lähtevät jo seitsemältä aamulla… Todennäköisesi silmissä kiiluivat eurot ja ajatus siitä, että reissussa perilläoloaika pitää maksimoida. Todellisuudessa ilo kohteesta otettaisiin ensimmäisenä päikkäreiden muodossa, kun edellisenä iltana on pesukone laulanut, pakkaamiset menneet yömyöhään ja kello soinut neljältä parin tunnin unien jälkeen.

Mitäpä jos vaihtoehtona olisikin yöpyä hotellissa vain minuttien matkan päässä lähtöterminaalista. Mitä jos viimehetken pyykkäämisen sijaan lilluisikin kylpylässä ja painaisi pään tyynyyn puhtaissa lakanoissa. Mitäpä jos viimehetken paniikkipakkaamisen ja puolen tunnin ajomatkan sijaan nauttisitkin hotelliaamiaisesta ja rauhallisesta siirtymästä aamiaispöydästä lähtöportille.

Meille tähän tarjoutui mahdollisuus ennen Norjan reissua Sokos Hotel Flamingossa. Kävimme kokeilemassa kuinka reissuun lähtö kaveriporukalla helpottuisi kokoontuessamme jo edellisenä iltana skoolaamaan, vaihtamaan kuulumisia ja aamulla olemme jo kaikki yhdessä koossa valmiina lennolle. Herätys oli toki edelleen epäinhimillisen aikaisin, mutta ainakin se oli myöhemmin kuin mitä kotona ollessa. Emme valitettavasti ehtineet nauttimaan kylpyläpalveluista, mutta rauhallinen päivällinen toimi myös hyvänä rentouttajana. Flamingo on huomioinut  myös asiakkaita, joilla lähtö pehmeästä sängystä aamu neljän ja kuuden välillä, ja tarjolla on leipää, kahvia, mehua ja hedelmiä. Ei siis tarvitse lähteä reissuun nälkäisenä tai ostaa kalliita sämpylöitä lentokentältä tai Norjalaisen halpalentoyhtiön valikoimasta pilvien yllä. Reissulaukun sisältöäkään ei tarvinnut aamulla enää arpoa, kun oltiin jo itse asiassa reissussa. Ensi kerralla mennään kyllä sitten myös kokeilemaan sitä kylpylää!

_MG_3016 _MG_3018 _MG_3021-Edit-Edit _MG_3024-Edit-tile IMG_7753-tile IMG_0952 _MG_3043

*Postaus on tehty yhteistyössä Sokos Hotel Flamingon kanssa

Saatat myös pitää näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa Sanna 6.6.2014 at 11:35

  ei huono idea olla noin lähellä kenttää yötä! Muutaman tunnin yöuniinhan se muuten tuppaa aina jäämään, jos kotona yrittää edellisen yönsä viettää, hehh… Mikähän siinä muuten onkin ;)))

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 6.6.2014 at 22:45

   Hotellissa sitähän on jo passelisti reissussa, niin voi keskittyä rentoutumiseen 🙂

 • Vastaa Rimma 6.6.2014 at 11:55

  Loistava idea tyypit! Pitäis joskus kokeilla itsekin, kun aina sitä tosiaan tuppaa ottamaan niitä aikaisia aamulentoja sentit silmissä kiiluen 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 6.6.2014 at 22:46

   Ehdottomasti suositellaan lämpimästi kokeilemaan 🙂

 • Vastaa lena / london and beyond 6.6.2014 at 17:51

  Kean blogiin kommentoinkin tätä teidän yöpymistä, ihan huippu juttu rentoutua päivää ennen reissua ja matkata kentälle melkein kentän vierestä!
  Olin tosiaan kerran tuolla yötä ja mukavaa oli – olin varannut lennot Kuopiosta Tukholmaan 22h vaihdolla Helsingissä ja oli ihan tarpeen olla yötä siellä. 😀 Oon sen jälkeen muistanut tarkistaa vaihtoajat mutta mukava kokemus oli:)

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 6.6.2014 at 22:52

   Flamingo on aika erilainen kuin esimerkiksi Helsingin keskustan hotellit. Jo näkymät ylähäällä sijaitsevista huoneista tuo fiiliksen, että nyt ollaan muualla.
   Ja varmasti juuri erinomainen vaihtoehto jos on lentojen välillä täällä vaihtoaikaa. Esimerkiksi talvilomalle lämpimään jos lähtee ja joutuu jossakin majoittumaan, niin mikäs sen kätevämpi kuin yöpyä hotellissa, jonka yhteydessä on kauppakeskus, niin ei tarvitse erikseen raahata talvivaatteita yhden yön takia 🙂

 • Vastaa Inka 7.6.2014 at 18:36

  Jee! Flamingo oli kyllä super, mutta vieläki harmittaa että missattiin aamiainen, eli pitää ottaa revanssi! 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 8.6.2014 at 12:09

   Joo ehdottomasti pitää päästä joskus testaamaan sitä suklaahässäkkää! Seuraavalle reissulle otetaan myöhäsempi lento ja silti yö Flamingossa siis 😀

 • Vastaa Mirka 10.6.2014 at 23:40

  Hei aika jees! Pakko joskus päästä testaamaan tota hotellia :). Näyttää kivalta.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 12.6.2014 at 22:32

   Suositellaan lämpimästi! Ja jos pääset viralliselle aamiaiselle asti, niin raporttia ehdottomasti toivotaan 🙂

  Vastaa