Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Annetaan hyvän kiertää

18.5.2014

Saimme tässä taannoin sähköpostia, jonka viesti lämmitti mieltä oikein erityisesti. Meili tuli Sloveniasta, majapaikasta jossa olemme pariinkin otteeseen yöpyneet ja menemme samaiseen varmasti taas uudelleen, kun Bledin suunnalle seuraavan kerran suuntaamme. Pienestä perheen pyörittämästä Alp Penzion -nimisestä hotellista kirjoittelimmekin täällä viime kesän. Nyt saamamme sähköposti oli kiitos omistajilta, sillä joku siellä ruudun takana oli maininnut varausta tehdessään maininnut blogimme. Omistaja oli nähnyt vaivaa, kaivanut meidän vanhat varaukset, sieltä osoitteen ja kirjoittanut meille meiliä. Ihailtavaa viitselijäisyyttä tämän päivän maailmassa ja kertoo paljon majapaikan omistajasta. Tulimme todella iloiseksi siitä, että joku on löytänyt paikan blogimme ansiosta ja haluammekin toivottaa oikein hyvää matkaa ja lomaa! Kiitos, että mainitsitte Pingviinimatkoista varausta tehdessänne ja toivottavasti viihdytte Bledissä ja Alp Penzionessa.

_MG_1179

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa jennikatariina 18.5.2014 at 22:15

  No aika ihanaa! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 19.5.2014 at 17:44

   No eikö ookin 🙂

 • Vastaa Jerry / Pako Arjesta 19.5.2014 at 07:29

  Tuosta parempaa palkintoa ei voi matkabloggaaja saada 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 19.5.2014 at 17:45

   Heh, näinpä-näin 😀

 • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 22.5.2014 at 12:34

  Ihanaa!! Ja juuri tuo että he ovat vaivautuneet etsimään teidän yhteystiedot käsiinsä!! Minä saan aina aika ajoin Italiasta meiliä paikasta missä kävin Minin kanssa opettelemassa pastan tekoa, he jaksavat kiitellä käynnistä ja julkaistuista jutuista ja kyselevät miten meillä menee. Ja koska tulemme takaisin! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 24.5.2014 at 19:54

   Niin parhautta 🙂 Se on hassu juttu miten ne on oikeastaan ihan pienet asiat mitkä tekevät vaikutuksen.

  Vastaa