Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Voi huikaistus – paluu Cisionin listalle! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Voi huikaistus – paluu Cisionin listalle!

26.1.2014

Saimme alkuviikosta mieltä isosti lämmittävän viestin, nimittäin Cision ilmoitti listanneensa Pingviinimatkat TOP10 Matkablogien –listalle. Viestissä ei ilmoitettu sijoitusta tai keitä muita listalta löytyy, joten odotimme kuumeisesti keskiviikkoa. Vastaavan viestin saimme taannoin tammikuussa 2012 ollessamme Uudessa-Seelannissa ja aika autuaan tietämättömiä siitä kuka muu seuraa blogia kuin jotkut ystävät ja sukulaiset. Emme kai oikein edes tajunneet fiilistellä koko listausta vaan jatkoimme vain matkaa.

_MG_0872

Mantereen ytimessä – Uluru

_MG_0986

Kiipeilyä ja kikkailua Olgasilla

Tuntuu, että tammikuusta 2012 on valovuosia aikaa! Silloin olimme puolen vuoden irtiottomme puolessa välissä ja juuri ”kääntyneet” paluumatkalle. Saimme tiedon koko listan olemassa olosta Christchurchiin, josta seuraavana aamuna jatkoimme matkaa Balille. Sanurin majapaikassa sitten ihmeteltiin listaa ja sieltä asti on seurailtu esimerkiksi Inkan tekemisiä. Reissu kun aikanaan saapui päätökseen, niin oli blogin tulevaisuus tietysti hieman avoimena. Mietitytti kannattaako ylläpitää ollenkaan, kun ei ollut suuremmin reissujakaan näköpiirissä puolenvuoden hurvittelun jälkeen.

Jotenkin sitä kuitenkin kesän yli selvittiin pitkän reissun yhteenvedoilla ja fiilistelyillä. Syksyllä koitti vihdoin ensimmäinen reissukin taas ja saatiin uutta kirjoitettavaa New Yorkista ja Washingtonista. Tammikuussa suuntasimme ensimmäistä kertaa matkamessuille, sillä olimme ehdolla finaalissa Suomalaisen matkailupalkinnon saajiksi. Voittoa ei herunut, mutta tapasimme ensimmäisen kerran tosielämässä Inkan kanssa. Inkan kanssa järjestettiin keväälle ensimmäinen miitti Helsinkiin ja oltiin äärimmäisen iloisia siitä, että paikalle saapui ylipäätään muitakin 😀 Tuon huhtikuisen keskiviikon jälkeen olemme tavanneet varsin aktiivisesti ja matkaan on tarttunut monta uutta hienoa blogia ja ennen kaikkea upeita ihmisiä niiden takana.

_MG_4733

Seuraava pysäkki etelään Antarktis – Stewart Island

_MG_9328

Ko Lanta

Nyt julkaistulla listalla komeileekin moni näistä vuoden mittaan matkaan tarttuneista mahtavista tyypeistä, joten voitte uskoa kuinka ylpeitä ollaan saadessamme olla listattuna tässä seurassa!

1. Fiilistelijän pilvilinnoja
2. Kaukokaipuu matkablogi 
3. Destination Unknown 
4. Unagidon 
5. Laura Lets go
6.   Deep red blues 
7.   Pingviinimatkat 
8.   Archie gone Lebanon 
9.   Curious Feet 
10.   Suuntana maailma

_MG_3825

Kapauaminen kannattaa aina – Dunedin

Kiitos listauksesta kuuluu ennen kaikkea sinne ruudun taakse teille kaikille, jotka olette jo kaksi ja puolivuotta pysyneet matkassamme mukana. Jokainen kommenttinne ja tykkäyksenne Facebookissa tai Twitterissä lämmittää mieltä enemmän kuin ikinä uskottekaan! Päiväkirjan ja reissumuistion kirjoittamisesta on muuntautunut rakas harrastus bloggaaminen, jossa vuorovaikutus teidän lukijoiden kanssa on ehdottomasti homman suola! Kiitos siis, että olette täällä!

Tulemme tulevaisuudessa tekemään pieniä muutoksia ulkoasuun, joten kommentoikaa ihmeessä, jos erityisesti tykkäätte jostain tai joku elementti tällä hetkellä vaikeuttaa lukukokemusta. Muutenkin jos on esim. juttutoiveita, niin koska vaan saa niitä laittaa tulemaan.

_MG_0244

Hyvää spottia hakemassa – Stewart Island

Niin ja vielä myös onnittelut kaikille listatuille! Kyllä teidän kanssa kelpaa 🙂

Saatat myös pitää näistä

26 Kommenttia

 • Vastaa Kaukokaipuun Nella 26.1.2014 at 18:30

  Oikein paljon onnea vielä tätäkin kautta! <3

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 18:39

   Kiitos Nella <3 Pian kilistellään livenä!!

 • Vastaa Lahja 26.1.2014 at 18:35

  Hieno homma! Onnea!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 18:39

   Kiitos Lahja 🙂

 • Vastaa Ulletin 26.1.2014 at 18:46

  Nämä kuvat, ai että miten järjettömän hienoja! Olette todella sijoituksenne ansainneet sekä kuvien että kertomusten perusteella, onnea hirmuisesti! Olen niin ylpeä, että saan tuntea teidät =)

  Tuli sellainen olo, että vitsi kun olisi aikaa niin alkaisin lukea bloginne alusta saakka läpi. Sen tuun vielä tekemään, tuo teidän kohdelista on aivan mieletön!

  Cu soon!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 20:37

   Voi kiitos Ulla kommentistasi <3 Mullakin on vielä sun nykiblogin lukeminen projektina kesken. En vaan kestä välillä sen aiheuttamaa ikävää kyseiseen kaupunkiin 🙂
   Pian nähdään!

 • Vastaa Rimma 26.1.2014 at 18:50

  Lämpöisät onnittelut Taolta <3

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 20:39

   Kiitos Rimma ja vielä kertaalleen onnittelut myös sinulle! Nauttikaa auringosta ja kilistellään pian livenä 🙂

 • Vastaa Tiina, Kinttupolulla 26.1.2014 at 19:05

  Onnittelut!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 21:01

   Kiitos Tiina 🙂

 • Vastaa Tickler 26.1.2014 at 19:37

  Mahtava homma! Minnekäs seuraavaksi ;)?

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 20:40

   Eiköstä vaan Tickler! Millalla suunta seuraavaksi työn puitteissa Leville ja kuukauden päästä Saksaan pitkäksi viikonlopuksi 🙂

 • Vastaa Sanna 26.1.2014 at 20:29

  Onnittelut! Ihan huikeaa ja huikean hienoja kuvia teillä aina blogissanne 🙂 Täältä on mukavaa aina käydä katsomassa matkavinkkejä, melkein kohteeseen kuin kohteeseen 😉
  Happy travelling! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 20:41

   Voi kiitos Sanna <3 Toivottavasti törmäillään taas pian ja päästä jatkamaan reissutarinoita siitä mihin viimeksi jäätiin 🙂

 • Vastaa Laura R. 26.1.2014 at 22:05

  Onnea konkareille ansaitusta paluusta! Mulle tää teidän blogi oli aikoinaan eka reissublogi, mitä aloin seuraamaan, luonnollisesti kun teilläoli aika paljon samoja kohteita sillä isolla matkalla, ja siitä asti on messissä pysytty! Jatkakaa samaan malliin! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 22:37

   Kiitos ja onnea vielä myös Laura sinulle! Ja et voi uskoakaan miten mahtavaa on ollut nyt lueskella vastaavasti teidän reissujuttuja ja fiilistellä vuorostaan täältä Suomesta käsin mukana. Nauttikaa Uudesta-Seelannista, sinne on aika kova ikävä <3

 • Vastaa Kea 26.1.2014 at 22:15

  Vau mitä maisemia! Onnea myös täältä! Mä voisin ottaa kans proggikseks käydä teidän blogia läpi alusta alkaen… heti kun oma innostus blogikuvapyyläämiseen vähän hälvenee ja malttais ite vähän keskittyä pidempään lukemiseen. 🙂 Ehkä nyt taas töissä kun on hiljaista…

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 26.1.2014 at 22:40

   Kiitos Kea, hienossa porukassa on helppo hymyillä 😉 Täytyis varmaan itsekin käydä koko blogi taas pitkästä aikaa läpi ja fiksata mahdollisia ulkoasubugeja, joita on aikoinaan muutosta mahdollisesti ilmestytnyt. Muutenkin vähän ulkoasuremppaa suunnitellaan.

 • Vastaa Teea 26.1.2014 at 23:26

  Paljon paljon onnea teille :)! Mahtava blogi, tätä lukee ja kuvia katselee hyvin mielellään!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.1.2014 at 07:37

   Kiitos Teea ja onnea vielä myös sinulle 🙂

 • Vastaa Inka 27.1.2014 at 07:51

  Uskomatonta että siitä on kulunut vasta kaks vuotta ko määki bongasin teidän blogin – hullua!! Mutta aika hyvät kaks vuotta on kyllä ollu, ja erityisesti tuo viimeisin vuosi. Kiitti sulle kun olit niin aktiivinen, mää en varmana olis jaksanu yksin täältä käsin alkaa järjestää mitään mittiiä.

  Ja hulluna onnitteluja sinne, teidän blogi on kyllä aivan huippu ja ihanaa että päätitte jatkaa reissunkin jälkeen! :))

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.1.2014 at 18:14

   Kiitos Inka <3 ja tulkoon vielä monia vuosia lisää! Meikälöisen saa kyllä aina helposti intoutumaan kaikesta järkkäilyistä :))

 • Vastaa Lena 27.1.2014 at 13:33

  Jee onnea kovasti sijoituksesta! Ansaittu sijoitus ehdottomasti 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.1.2014 at 18:14

   Kiitos Lena 🙂

 • Vastaa Sukellus Asiaan 27.1.2014 at 18:30

  Onnea meidänkin puolesta. Kova juttu. Kovasti on tutkittu teidän blogia. Varsinkin kun oma oli suunnitteilla ennen lähtöä. Nyttemmin päivät kuluu sukelluksen parissa varsin tiiviisti.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.1.2014 at 20:32

   Suuret kiitokset! Aina mukava kuulla, jos miestä on ollut jollain tapaa hyötyä. Sukelluksen parissa kuluvat päivät kuulostavat kieltämättä erittäin hyvältä 🙂

  Vastaa