Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ja voittaja on… - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Ja voittaja on…

29.12.2013

Pahoittelemme hieman myöhäistä voittajan julkistusta. Ei ollut ihan viisasta jättää arvontaa samalle päivälle, jolloin meidän oli määrä siirtyä Singaporesta Penangiin. Sitä oli ihan unohtanut, että vaikka lento olisi vaivainen 1,5  tuntia, niin kyllä siihen matkustamiseen lohkeaa vaan iso osa päivästä.

Mutta itse asiaan… Eli Matkamessujen lippujen arvontaan! Kiitämme kauniisti kaikista kommenteistanne ja kernaasti olisimme tietysti arponeet liput vaikka teille kaikille. Yksi kuitenkin vain voittaa tällä kertaa ja se on:

Piupau

Onneksi olkoon!

Voittaja saa lipun nimellänsä Messukeskuksen eteläisellä sisäänkäynnillä sijaitsevasta kutsukorttien hakupisteestä yleisöaikana eli perjantaina 17.1.2014 klo 12 alkaen. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä messujen yleisöpäivänä. Matkamessut ovat auki yleisölle 17-19.1.2014. Lähetämme Piupaulle vielä erikseen ilmoituksen sähköpostitse, jotta voimme antaa messukeskukselle viralliset tiedot lippujen noutamista varten.

Ihan reissuasiaakin on piahkoin luvassa, kun vihdoin pääsimme Malesiaan ilmaisten nettiyhteyksien äärelle. Pysykäähän kuulolla ja viettäkää leppoisia vuoden viimeisiä päiviä!

_MG_3854

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Töötti 29.12.2013 at 17:02

    Onnitteluni Piupaulle! Emme voineet moiseen kisaan osallistua, matkamessuilla kun inspiraatio lähteä lentoon alkaa jyllätä kahta kauheammin, eikä lomapäiviä ole luvassa. Tosin samankaltaista vikaa on blogin lukemisessa; ei ihan huvita talsia Lidliin pottujen perässä kun mielessä surraa Slingaporen hawker standit! Mutta eipä tuo mitään, haaveilu on kuitekin jo puoli ruokaa ja harrastuksista se ylivertaisin O:-)

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 30.12.2013 at 15:30

      Haaveilu on tosiaan jo puoli ruokaa ja joskus ne haaveet käyvät toteen. Jos ei juuri tänä vuonna, niin ensi vuonna voi olla tilanne toinen 🙂

    Vastaa