Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kulkupelimme Alpo - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Eurooppa

Kulkupelimme Alpo

18.7.2013

Kerroimmekin taannoin, että auton vuokraus tälle reissulle hoidettiin Rentalcars.com nimisen palvelun välityksellä. Kerrotaan kokemuksista sitten kun Alpo on palautettu, mutta tässä vaiheessa pieni ystävämme on aiheellista esitellä. Tiesimme vuokratessa vain, että ajopeli on Volgswagen Polo tai vastaava “persoonallinen” riisipussi- ja kitupiikkikluokan auto. Saimme vastaavan, jonka merkiksi sattui Skoda ja malliltaan (meille entuudestaan tuntematon) Citigo.

Tähän mennessä kaikki on mennyt oikein hyvin. Kulutus on erittäin kohtuullista jääden alle 4l/100km ja moottoritienopeuksissakin on sisällä uskomattoman hiljaista. Siis 130km/h vauhdeissa! Rakkaalla lapsella on tietysti monta nimeä, mutta Alpo lopulta vakiintui. Tässä hän poseeraa teille Slovenian vuoristomaisemissa 🙂

_MG_0321

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

 • Vastaa inkkap 19.7.2013 at 07:06

  Haha, mahtavaa että muutki nimeää vuokra-autojaan! Tosin onhan kyseessä sen verran tärkeä osa reissutiimiä, että eipä oikeastaan muunlaista toimintaa voisi odottaa. Mietin vaan että miten hurjalta noin pienessä autossa tuntuu ajeleskella 130km/h?

  Makealta näyttää maisemia myöten!

  • Vastaa rental 6.2.2019 at 13:13

   Autonvuokraus – http://hespac.com/rentalfi.htm Olen nyt kaksi kertaa vuokrannut auton Economybookings kautta. Molemmilla kerroilla asiat ovat toimineet hyvin.

 • Vastaa Pingviinimatkalaiset 19.7.2013 at 11:08

  Kyllähän autolla nimi olla pitää 😀
  Ei tunnu lainkaan hurjalta edes 155km/h vauhdissa. On tosiaan erittäin hiljainen ja vakaa pikkuauto. Alpon helppokäyttöisyys ja vakaus on yllättänyt meidätkin täysin.

 • Vastaa