Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lomareissu lähestyy! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Lomareissu lähestyy!

30.6.2013

Jonkinlainen karkea hahmotelma seuravaa kolmen viikon Euroopan retkeä varten on tehty ja se teidänkin iloksi hahmoiteltu karttakuvikisi aiemmin tänne blogiin.  Tarkempia suunnitelmia on pyritty karttamaan viimeiseen asti, mutta tuli nyt kuitenkin tehtyä eräänä iltana fiilistelyn lomassa vähän majoitusvarauksia Sloveniasta. Vierailimme Bledissä lyhyesti kolme vuotta sitten ja siitä asti on sinne haluttu palata uudelleen. Nyt kun meillä on auto alla, niin on ihan eritavalla mahdollisuuksia kierrellä ja katsella maisemia laajemmaltikin. Slovenia on sen verran pieni maa, että paikkoja on oletettavasti kohtuullisen helppo käydä ihmettelemässä yhdestä tai kahdesta tukikohdasta käsin. Viisi yötä tukikohtanamme toimii pieni perhehotelli Alp Penzion.  Omistajan mukaan meille on varattu peräti sama huone, kuin missä edellisen vierailumme ajan majotuimme.

Pikkuinen hotelli Alp Penzion

Viime aikoina on blogien puolella ollut hieman säpinää siitä, että Googlen lukulista (Google Reader) lopetetaan heinäkuun alussa. Olemme alusta asti pyrkineet huomioimaan eri kanavia käyttävät ystävät ja tuttavat, joten vaihtoehtoja onneksi löytyy, jos uusia kanavia kaipailet. Nyt sinun ei tarvitse kuin valita alla olevista itsellesi mieluisin:

FACEBOOK

TWITTER 

BLOGLOVIN

BLOGILISTA

Linkit löytyvät oikeasta sivupalkista nyt ja tulevaisuudessakin. Puuttuuko mielestänne joukosta jokin? Eli kaipaatteko vielä muita vaihtoehtoisia tapoja seuraamiseen, vai riittävätkö nämä?

 

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa Satu VW 1.7.2013 at 09:34

  Mahtavaa matkaa! Voih, hieman kateellisena mietin teidän Slovenian matkasuunnitelmia meidän reissun peruuntuessa… Mutta kiva että täältä käsin voi kuitenkin fiilistellä tuttuja paikkoja! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.7.2013 at 12:11

   Kiitos Satu! Jos vielä tulee jotain paikkoja mieleen, niin laita ihmeessä Slovenian vinkit jakoon. Kaikki perus turistioppaiden ulkopuoliset reitit kiinnostavat tietysti erityisesti 😉

 • Vastaa Rimma 1.7.2013 at 09:36

  Voin kyllä lämpimästi suositella Piranin ja Rovinjin kyliä siinä Slovenian rannikolla. Me lasketeltiin Kroatian puolelle Pulaan saakka, mutta se ei mielestäni ollut nyt mikään kummoinen paikka.. Italiassa tosiaan Cinque Terre on upea! Oltiin siellä toissa syksynä ja Lago Maggiorea suosittelen myös, niinkuin taisi joku toinenkin tuossa linkatussa postauksessa (: Me ollaan tultu Italiasta Sveitsin puolelle niin vuorien yli kuin alikin ja maisemathan on Sveitsissä upeat millä reitillä vaan 😉 Liechtensteinissa ei tosiaan kovin kauaa saa aikaa kulumaan, mutta kannattaa kivuta sinne nyppylälle linnan vierustalle katselemaan maisemia läpi pienen maan.

  Tulee taatusti upea reissu!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.7.2013 at 12:14

   Juuri tuossa yhdestä vanhasta Kroatian opuksesta selailin rannikon kyliä ja tulin siihen tulokseen, että Rovinjin vaiuttaisi aika hyvältä mestalta. Kiitos vahvistuksesta 🙂 Pulasta on meilläkin vähän saman kaltaiset visiot. Cinque Terressä lähinnä mietityttää, että onko siellä puolet maailman turisteista yhtä aikaa, että pitäiskö oikeasti mennä joskus ihan erikseen syksyllä tai keväällä… No jää nähtäväksi mihin asti sitä ehditään 😉

 • Vastaa Nella 16.7.2013 at 10:07

  Ihanaa matkaa, ihania kuvia! Ja hienosti SoMe hallussa, tykkään! Instagramiin voisit vielä joskus tulla, imo. (;

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 16.7.2013 at 19:51

   Heh, vai et Instaan myös 😀 Oon sitä yrittänyt suorastaan ehkä vähän välttää, sillä tapana on koukuttua moisista melko helposti 😉

  Vastaa