Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Unohdettu loma nurkan takana - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko

Unohdettu loma nurkan takana

10.6.2013

Sunnuntaina saatiin vihdoin huusholli järjestykseen ja iltapäivästä saatettiin jo nauttia auringon paisteesta omalla pihalla. Siinä paistatellessa yhtäkkiä iski tajuntaan kuinka lähellä loma jo todella häämöttää. Moni asia on jäänyt pakkollisten hoidettavien tehtävien jalkoihin ja jopa kesälomaksi tarvittavan auton vuokraus on jäänyt täysin kauas To Do -listan kääntöpuolelle…

Nyt se voidaan kuitenkin pyyhkiä listalta kokonaan, sillä auto on vihdoin varattu! Kokeilemme tällä kertaa Rentalcars.com palvelua, joka välittää useamman eri vuokraamon autoja. Vuokraustilanteessa ei edes vielä saa tietää minkä firman auto tulee olemaan kyseessä, vaan se selviää vasta vahvistuksen kolahdettua sähköpostiin. Oikein mukavaa on se, että auton vuokrauksen voi perua 48 tuntia ennen h-hetkeä. Auto haetaan tällä kertaa Thriftyn tiskiltä ja nähtäväksi jää millaiseksi kokemuksemme tästä vuokrauksesta muodostuu.

Alice Springsissä Centralilta sai auton paremmilla ehdoilla, kuin Thriftyltä. 
Auto ja maisemat vaihtuvat toisenlaisiin, mutta maisemissa ei varmasti tule olemaan valittamista tälläkään kertaa 🙂 

7 Kommenttia

 • Vastaa Anonymous 13.6.2013 at 12:22

  Tuntuu, että tällaisia nettisivuja, jotka tarjoavat matkailijoille yhdistetysti palveluita eri sivuilta on nyt ruvennut näkymään huomattavasti entistä enemmän. Lennoillehan sivuja on ollut kautta aikojen, nyt hotelleille on muun muassa tämä telkkarissakin esillä oleva http://www.trivago.fi, hostelleille http://www.hostelworld.com nyt ilmeisesti myös autonvuokrauksesta kiinnostuneille tämä mainitsemasi sivu. Milloinhan me saataisiin sellainen palvelu, joka hoitaisi koko matkan suunnittelun ja varaukset kerralla – että itse saisi vain kertoa mitä tahtoo ja nostaa jalat seinälle (:

  -Laura-

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 15.6.2013 at 10:31

   Tämä autosaitti on tietysti tervetullut lisä helpottamaan hintojen vertailua. Onhan toki esim. Ebookersilla moinen palvelu ollut käytössä, mutta vielä se ei ainakaan ole tarjonnut mitään hinnallisesti mullistavaa ja autovuokraamofirmoja taustalla on ollut vähemmän. Vielä ei todella uskalla hehkuttaa palvelua, mutta katsotaan minkälainen kokemus tästä syntyy ja toivottavasti hehkutellaan jälkikäteen 🙂

 • Vastaa Nella / Kaukokaipuu 14.6.2013 at 09:13

  Pitääkin laittaa tämä vinkki korvan taakse, sillä autojen vuokrailu reissuissa koskettaa lähes aina myös meitä (:

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 15.6.2013 at 10:33

   Ja me luonnollisesti jaamme täällä sitten taas kokemuksia ja nähdään kannattaako sivustoa muistaa missä mielessä tulevaisuudessa 🙂

 • Vastaa Töötti 18.6.2013 at 18:27

  Onnittelut uudelle blogikodille! Sekoklikkailin linkkejä enkä löytänyt rikkonaisia, eli hyvillä mielin voi jatkaa vaikka päiväunille 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 19.6.2013 at 22:26

   Kiitos Töötti! Täällä ollaan, ihmetellään ja ihastellaan 🙂

 • Vastaa inkkap 18.6.2013 at 21:53

  Hyvältä näyttää ja onnea uuteen kotiin! Sitä sadatta postausta odotellessa. 🙂

 • Vastaa