Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuulumisia ja koottuja selityksiä - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Kuulumisia ja koottuja selityksiä

19.4.2013

Hupsista-heijaa, kuukausi vierähtänyt edellisestä postauksesta! Ennätyspitkän tauon taustalla on läjä koottuja selityksiä, vaikka tosiasiassa suurin syy radiohiljaisuuteen on vain reissuhiljaisuus. Uutta seikkailua on onneksi luvassa ja lennotkin on heinäkuulle hankittu. Millalla oli jotakin haaveita keväisestä matkasta Helatorstain nurkille, mutta sitten sattui niin onnellisesti, että löysimme uuden kodin ja ennen kesälomia tuleekin reissupakkailun sijaan vähän isompi pakkausurakka.

Nykyiseen asuntoonhan tulimme suoraan reissultamme tarkalleen ottaen vuosi sitten. Mitään suunnitelmaa siitä kuinka kauan tässä asuisimme ei varsinaisesti tehty, mutta käytännöllisistä syistä johtuen tiesimme, ettei tämä tule olemaan ikuista. Vuosi lopulta vierähti, joten ainakin sopeutuvaisiksi on jossakin matkan varrella vahingossa opittu. Vuodessa pääsimme kuitenkin pisteeseen missä ei enää riitä se, että on oma pieni keittiö, pesukone ja komero kaikille vaatteille. 
Vuodessa on muutenkin ehtinyt moni pieni asia painua muistoissa taka-alalle. Saimme pari viikkoa sitten mitä parhaimman muistinvirkistyksen noista ensitunnelmista, kun tapasimme pariskunnan, johon aikoinaan vuosi sitten Prachuap Khiri Khanissa tutustuimme. Turret olivat juuri palanneet takaisin vuoden mittaiseksi venähtäneeltä Aasian kierrokseltaan. Oli upeaa fiilistellä ja vaihtaa kokemuksia niin reissaamisesta, kuin kotiinpaluustakin. Illan aikana nautimme myös thaikkuateriat Uudenmaankadun Kaow Thip ravintolassa, josta kunnian arvoinen raati antoi tunnustuksen autenttisuudestaan.

Turret toivat Millalle mitä parhaimmat tuliaiset. Keräilijä kiittää kauniista valioyksilöistä! 

Muista reissaajista ja bloggaajista puheen ollen! Nyt saavat nämäkin blogit vihdoin arvoisensa huomion, nimittäin oman Travel Blog Award –kilpailun, jonka takana häärii Super Saver. Kilpasarjoja on kolme:
– Paras matkablogi
– Paras Aasia–blogi
– Paras valokuva-blogi 
Näistä sarjoista joku ihana on käynyt asettamassa Pingviinimatkat ehdolle ensimmäiseen ja kolmanteen. Kiitos kaunis sille kuka ikänä oletkin. Tuli hurjan hyvä mieli 🙂 
Travel Blog Awards on vuosittainen kilpailu, jossa kuka tahansa voi ehdottaa ja äänestää omaa suosikkia vuoden parhaaksi blogiksi. Ehdotuksia voi lähettää tämän kuun 23. päivään saakka. Travel Blog Awards -kilpailun tuomaristo valitsee jokaisesta kategoriasta viisi blogia, jotka ovat saaneet eniten ehdotuksia ja täyttävät tuomariston valintakriteerit. Nämä blogit pääsevät finaaliin. Ehdolla on seuraamistamme blogeista ovat Archie Gone Lebanon, Tarinoita Maailmalta, Destination Unknown ja Kaukokaipuu. Näistä hienoista blogeista soisi voiton kernaasti kenelle hyvänsä. Mikäli haluat antaa äänesi Pingviinimatkoille, niin voit sen tehdä klikkaamalla alla olevaa kuvaa.
Wina trip with Supersaver!  

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Nella / Kaukokaipuu 25.4.2013 at 11:22

    Toivotaan, että nähdään finaalissa! 🙂 Ja oli aivan ihana nähdä eilein!

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 25.4.2013 at 22:10

      Kuten kävinkin jo teidän muiden blogeissa hehkuttelemassa, niin oli tosiaan upeaa nähdä eilen. Finaalissa tai ei, niin toivottavasti nähdään taas pian uudestaan 🙂 -Milla

    Vastaa