Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Haasteita ja mietteitä - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Haasteita ja mietteitä

14.1.2013

Maailma on pullollaan upeita kohteita ja vielä niistä on kovin monia valloittamatta. Olemme siitä onnekkaassa asemassa, että paljon on päästy tähän mennessä näkemäänkin, mutta niissäkin tekisi mieli käydä uudestaan! Matkamessujen Matkailupalkinto -kisan “kiinnostavin ulkomaan kohde” -ehdokkaiden joukossa oli hälyttävästi vain yksi missä olemme käyneet, nimittäin Kroatia. Reilu parin vuoden takainen Kroatian reissumme oli varsin mainio retki, ja tässä viikonloppuna vanhoja kuvia selaillessa tuli mieleemme, että voisihan niitäkin täällä blogissa ehkä hieman vilauttaa uusia reissuja odotellessa. Kuvat on tosin otettu vanhalla pikkukamerallamme, mutta löytyy sieltä joukosta ihan kelvollisia otoksia. Eihän sitä tiedä, jos vaikka teillä jolla kulla olisi piankin reissu Kroatiaan tiedossa 😉

Vai mitä tuumataan aurinkoisten kesäpäivien ja reissujen fiilistelystä? 
Sitten siihen haasteeseen, tai oikeammin tunnustuksee! Eli saimme jo joskus kuukausia sitten Maailman Metrossa -blogista “Aurinkoisen tunnustuksen”, jonka lupasimme ottaa vastaan. Kiitos M. Metrossa ja anteeksi, että vastaukset ovat hieman viipyneet. Tunnustuksen vastaanottajan kuuluu vastata seitsemään kysymykseen, tässä meidän: 

Lempinumero: 7
Alkoholiton suosikkijuoma: Kahvi
Lempieläin: Tähän kai pitäisi vastata pingviini, mutta vastaammekin (karkeakarvainen mäyrä)koira
Facebook vai Twitter: Facebook, vaikkakin Pingviinimatkoilta molemmat löytyvät (linkit sivupalkissa!).
Intohimoni/mme: Hyvä ruoka ja juoma, hyvässä seurassa tottakai!
Suosikkiviikonpäivä: Lauantai. Se on pyhää yhteistä aikaa kiireen keskellä.
Suosikkikukka: Tämä oli paha… Millan suosikit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan, mutta koska hääkimppu oli kalloista, niin olkoon se vastauksemme. Siitäkin huolimatta, että J:n mielestä zucchinin kukka olisi varsin pätevä vastaus tähän myöskin….

Tunnustus kuuluu lähettää eteenpäin ja tiedoittaa asianosaisia. Koska olemme hieman hitaasti liikkeellä, niin on tämä jo mitä ilmeisemmin ehtinyt kiertää blogistanian moneenkin kertaan. Tämän päivän perusteella on Inka kuintenkin sen verran auringon säteiden tarpeessa, että välitämme tämän hänelle lievittämään kesäreissun odottamisen tuskaa! Muutkin saavat toki poimia mukaansa. Valoa kohti tässä onneksi mennään! 

Saatat myös pitää näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa Inka 15.1.2013 at 11:23

  Kiitos tunnustuksesta, toi vähän sitä kaivattua aurinkoa! 🙂

 • Vastaa Pingviinimatkalaiset 16.1.2013 at 23:52

  Oleppa hyvä ja hienoa jo edes vähäsen 🙂

 • Vastaa Inka 22.1.2013 at 18:58

  Heh, nyt kommentoin haaste -henkistä postausta haasteella. 😀 Eli meikän blogissa olis haaste odottelemassa!

  Ja sitä reissublogimiittiä odotellessa, tuntus olevan melko suosittu, jos semmoinen saataisiin ikinä järkättyä. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 22.1.2013 at 21:49

   Hip hei ja haasteeseen tartuttu 😀
   Kiva jos miitillä on suosiota! Laitan siihen liittyen sulle vielä meiliä 🙂

 • Vastaa M. Metrossa 24.1.2013 at 13:22

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 24.1.2013 at 22:27

   Näinhän se on 🙂 Täällä vähän (ihan vähän vain) kateellisina ihasteltiin sitä teidän uutta maisemaa. Tai ennen kaikkea lämpötilaa.

 • Vastaa Tickler 24.1.2013 at 16:41

  Pointsit oikeasta eläimestä (lue: rodusta). Someday…

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 24.1.2013 at 22:29

   Aivan varmasti vielä joku päivä. Siihen asti älä vaan ota meitä mukaan pentuja katsomaan! Sieltä ei lähdettäisi tyhjin käsin 😀

  Vastaa