Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

366 päivää sitten... - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton Puoli vuotta tien päällä

366 päivää sitten…

17.10.2012

…Istuimme Frankfurtin kentällä odottelemassa alla olevan jumbon lähtöä. Muistan kuinka mietimme odotellessamme ääneen, että siihen lienee parempi totutella, sillä odottelua olisi varmasti luvassa runsaasti. Näin tosiaan oli, mutta myös paljon sellaisiakin asioita, joita ei osannut odottaakaan. Hyvä niin, sillä uusia kokemuksiahan sieltä lähdettiin hakemaan, eikä tultu kuusi kuukautta sitten kotiin tyhjin käsin! Ensimmäiset fiilikset muistan vielä hyvin elävästi ja voin suorastaan haistaa miltä Bangkokin kentällä tuoksui ja miltä ensimmäinen nuudeliateria maistui. Noista ensimmäisistä fiiliksistä pääsee lukemaan tästä.

Kuvia on myös äänestetty oikein kiitettävästi, kiitos siitä! Malesian vene pitää selvästi kärkipaikkaa ja seuraavat tulevat tasaisilla äänillä perässä. Vielä on muutama päivä aikaa äänestää, joten klikkailkaahan menemään edelleen sivun reunasta omia suosikkejanne.

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa M. Metrossa 20.10.2012 at 21:11

  Hei! Lähetin teille auringonpaistetta netitse, aurinkoisen tunnustuksen muodossa siis, ettei aina tarvitse lähteä niin kauas! 😉 Käykäähän kurkkaamassa!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 21.10.2012 at 09:37

   Kiitos M. Metrossa 😀
   Aurinko ei ole pahitteeksi varmasti kenellekään näillä leveysasteilla. Tartumme siihen tässä jossakin sopivalla kohtaa.

 • Vastaa Katja 22.10.2012 at 19:28

  Voi ei! Myöhästyin äänestyksestä! Annan epävirallisen ääneni Darwinille 🙂
  Hienoja kuvia kaikki.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 22.10.2012 at 22:43

   Kiitos Katja. Myöhässä tai ei, niin olemme huomioineet epävirallisen äänesi 🙂

  Vastaa