Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingujen kymmenen faktaa Ossilasta! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Australia Puoli vuotta tien päällä

Pingujen kymmenen faktaa Ossilasta!

5.1.2012
– Flipflopit = thongs. Tosimiehiset simmarit = thong.
– Autoton mies on kastiton mies liikenteessä. Täällä auto ei väistä.
– Viinakaupat territoriossa. Alkoholipohjaisten ongelmien vähentämiseksi jokaisen pitää esittää kuvallinen henkilöllisyystodistus ostoksia tehdessä. Siitä huolimatta kaljat, viinit sekä viinat myydään paljousalennuksella. Esim. ostaessasi kuudennen pullon viiniä saat 20% alennuksen koko setistä. Kiireisimmät voivat hakea tarjousflindansa drive-in kaistan kautta koukkaamalla.
– Australian lahja muulle maailmalle ovat aurinkorasvat. Naurettavaan kilohintaan kunnon tavaraa. Älä tuo omiasi, ne eivät ole ammattilaisille. Aussien ögmentit ovat.
Pingut suosittelevat. Kun CC:n nopeasti imeytyvää on päällä, ei pihvikään pala pohjaan!
– New South Walesin osavaltio myy autonomistajalle 400$ hintaan Saksan eurorekisterikilven mallista aussikilpeä. Kovin ovatkin suosittuja saksaraasereiden keskuudessa.

– Ausseissa on kolme maantieteellistä aluetta: Kylä, bush ja outback. Näistä viimeisen määrittely on paikallisillekin hankalaa, mutta Pingviinimatkojen oma lanseeraus “outback ja luodinreiät liikennemerkeissä yms. alkavat samassa pisteessä” on saanut paikallisiltakin aina hyväksyvän nyökkäyksen.

Tästä outback alkoi
– Aussit ovat aidosti ylpeitä kotimaastaan, ja toivovat vilpittömästi myös muiden viihtyvän siellä.

– Suurimpien kaupunkien ihmisvilinää katsellessa tuntee olevansa ennemminkin aasiassa kuin ausseissa. Maa ei ole läheskään niin valkoihoisen englantilainen kuin oletimme.

– Foster’s olutta ei varsinaisesti myydä Australiassa.

Kulgerassakaan ei saa Fostersia!
– Ratkaisut haetaan suoraviivaisen läheltä ja maalaisjärjellä. Turhaa byrokraattista pompottelua emme ole kokeneet ausseissa lainkaan, ja hotellien, ravintoloiden sekä matkailutoimistojen henkilökunnan asiakkaan eduksi tyyppinen toiminta on kuin amerikkalaisen $$ yrityskonsultin pahimmasta painajaisesta.
Joustava sekä suoraviivainen ratkaisu, josta vakuutusyhtiöt eivät liene aivan yhtä innoissaan..

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

  • Vastaa Anonymous 6.1.2012 at 18:56

    Täällä sohvalla istutaan iltapimeässä ja ihmetellään teidän seikkailuanne. Sitkeästi jaksatte tehdä hienoa blogianne! Eikö koti-ikävä ole vieläkään yllättänyt?

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.1.2012 at 09:19

    Terve Anonyymi ja kiitos kommentista 🙂 Mukava kuulla, että blogimme miellyttää. Koti-ikävä ei ole päässyt yllättämään, mutta vastahan tässä alta puolen matkassa mennäänkin.

  • Vastaa Anitra 17.1.2012 at 02:40

    Haha oikein hyva lista guys! 🙂

  • Vastaa