Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkapodcast - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko

Matkapodcast

Pingviinimatkat -blogimme täyttää tänä kesänä jo viisi vuotta. Tuohon aikaan on mahtunut yksi vähän pidempi reissu ja monta lyhyempää lomaa. Kokemuksiamme ja matkan varrella syntyneitä ajatuksia olemme jakaneet perinteisen blogin muodossa. Yhteinen loppuelämän kestoiseksi suunniteltu matka jatkuu edelleen täällä blogissa yhteisenä, mutta Milla toteuttaa siinä sivussa pientä sivupolkua ja heittäytyy kokeilemaan podcastien maailmaa.

Uuden karhea matkapodcast rakentuu yhdessä toisen Pallontallaajan ja ihanan ystävän, eli Archie Gone Lebanon -blogin Inkan kanssa. Tavoitteena on paitsi kokeilla jotain uutta, niin myös rikastaa samalla blogissakin kerrottujen reissujen tarinoita. Välillä puheen kautta saa vain kerrottua yksityiskohdista tarkemmin tai muuten ilmaistua itseään paremmin, joten toivotaan, että Inkan kanssa pidetyistä juttutuokioista on iloa myös lukijoillemme.

Inkan kanssa täydennämme reissaajina kivasti toisiamme. Tulevan kesän reissuhaaveet suuntautuvat melko erilaisiin kohteisiin ja kokemuksia vanhastaankin on melko eri puolilta maailmaa. Tyylillisesti toinen myös pakkaa ja budjetoi tehokkaasti ja toinen ei taas yleensä jaksa niin nuukailla kummankaan suhteen. Yhteisiä rakkauden kohteita löytyy, mutta tarkoitus on niistäkin jakaa ajatuksia ja ideoita molempien yksilöllisten ja erilaisten kokemuksien näkökulmasta.

Ensimmäinen matkapodcast on johdatus tulevaan, joka taas tuo tullessaan erilaisten teemojen ja aiheiden ympärille keskittyviä keskustelutuokioita. Vakioelementit löytyvät joukosta toki ja toivottavasti saamme joskus houkuteltua meille vierailevia staroja. Toiveita ja kommentteja otamme vastaan erityisen mieluusti, joten laittakaapa niitä tulemaan tänne kommenttilootaan tai muita sähköisiä kanavia pitkin.

Nyt jännittää melkoisesti mitä tuumaatte tästä uudesta ideasta. Itsehän olisi tehnyt mieli nauhoittaa tuo ensimmäinen moneenkin kertaan uudestaan. Eiköhän tämä tästä kehity ja muovaannu, kunhan päästään vauhtiin, mutta tästä nyt aloitetaan! Podcastin voi myös lisätä kätevästi kuuntelulistalle suoraan SoundCloudissa.

KUUNTELE PODCAST TÄSTÄ

Matkabodcast

2 Kommenttia

  • Vastaa Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi 28.4.2016 at 20:25

    Jee ihanaa! Hyvä tytöt <3 Tapeeon perässä juoksevalle äidille nää podcastit on kyl huippuja, ku ei tartte ku kuunnella! 😀

    • Vastaa Pingviinimatkat 29.4.2016 at 05:05

      Kiitos Rimma <3 Ihan totta ja aivan mahtavaa jos voidaan tarjota taaperoiden kanssa touhuaville äideille pieni hetki iloa ja reissufiilistelyä 🙂

    Vastaa