Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkapodcast: Pulinaa ja paniikkia reissuvuodesta 2017 - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Matkapodcast

Matkapodcast: Pulinaa ja paniikkia reissuvuodesta 2017

8.2.2017

Tammikuu vei messuineen niin mennessään, että emme ole ehtineet Inkan kanssa edes nauhoittelemaan sitten Thaimaan treffituokion. Virhe on nyt korjattu ja täältä tulee meidän vuoden ensimmäinen pulinatuokio! Keskustelua käytiin vielä matkamessuilla kerätystä inspiraatiosta, tulevista reissusuunnitelmista ja tämän vuoden suurimmista unelmista. Paljastamme myös alkuvuoden yhteiset arktiset reissusuunnitelmat, mitä hieman fiilistelimme lämpimissä olosuhteissa Thaimaan auringon alla treffatessamme. Suuntaamme nimittäin kaksin Suomen Lapin kauniisiin maisemiin haastamaan itsemme tavalla, joka vie meidät molemmat todellakin mukavuus alueen ulkopuolelle.

Idea osallistumisesta Arctic Challengeen liittyi jotenkin löyhästi tähän podcastiin ja kun me idea saadaan, niin sehän pitää päästä toteuttamaan. Nähtäväksi jää hyytyykö hymy Levillä kohdatessamme joukkueemme kolmannen jäsenen, eli kisapöllin. Oma hymy hyytyy kymmenen kilometrin tunturijuoksussa taatusti, sillä tällä hetkellä hölkäten taittuu tasaisella ehkä viisi kilometriä. Pysykäähän siis kuulolla, niin pääsette todistamaan kuinka meidän lopulta käy. Maaliskuinen Levin reissu on itselleni kuitenkin vasta vuoden kolmas matka, joten mielenkiintoisia ja vähän kevyempiä retkiä on luvassa vielä ennen sitä. Niin ja ne monen monta reissu-unelmaa odottavat vuoroaan kunhan ensin tullaan Lapista kaikki raajat tallella ja ehjinä takaisin!

*** KUUNTELE PODCAST ***

Kaikki meidän matkapodcastit löydätte SoundCloudista!

Karimille kiitos kuvista ja kärsivällisyydestä 🙂

 

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

 • Vastaa Sara I Sara's Fab Life 9.2.2017 at 10:30

  Jeii! Podcastia <3 Messutaulut on nyt saaneet kehykset ja odottaa seinälle sijoittamista 🙂 Ainoa mikä jäi messujen jälkeen kismittää oli se, että en ostanut myös sitä Elinan pingviini kuvaa 😀 Kai senkin olisi jotenki saanut seinälle tungettua 😀

  • Vastaa Pingviinimatkat 16.2.2017 at 21:42

   Aina kiva kuulla, että podcasteja kuunnellaan mielellään 🙂 Ihana kuulla myös, että New York on löytänyt paikkansa kehyksiin ja toivottavasti pian myös seinälle. Pingu-kuva oli kyllä aivan ihana myös <3

 • Vastaa Sanna I Siveltimellä 19.2.2017 at 12:15

  Podcast meni heti kuunteluun, kun se tuli eetteriin, mutta unohdin kommentoida tänne, että jeeee! 😀 Oli hauskaa kuunneltavaa ja tsemppiä hurjasti tuohon Arctic Challengeen!

 • Vastaa