Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkapodcast: Reissuvuoden suosikit ja pettymykset - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Matkapodcast

Matkapodcast: Reissuvuoden suosikit ja pettymykset

1.1.2017

Reissuvuosi 2016 oli itselleni tuttujen kohteiden vuosi ja podcastin aisaparilleni Inkalle taas täynnä uutta ja erilaista. Ennen Thaimaan lomia kävimme yhdessä läpi vuoden suosikkeja ja pettymyksiä. Mikä on ollut leppari kaupunkikohde, entä vastapainoksi luontokohde? Reissut tarjosivat molemmille rutkasti elämyksiä, joten kertasimme myös mitä sellaista on tullut tehtyä mitä ei olisi koskaan osannut odottaa. Molemmat nautimme suunnattomasti syömisestä, joten kävimme tietysti läpi vuoden ruokaelämykset. Pettymyksiäkin vuoden matkustuspäiviin mahtui, joten tunnustamme nämä toki kuulijoille myös.

Pääset kuuntelemaan matkapodcastin tästä.

thaimaa1

Maaliskuun Thaimaan loma tarjosi vuoden yhden jännittävimmistä elämyksistä, yhden komeimmista auringonlaskuista ja suuresti kaivattua lepoa. Matka päättyi Singaporeen, joka oli ihan yhtä ihana kuin aina.

suomi

Henkilökohtaiset suosikkini luonnosta vuonna 2016 löytyi niinkin eksoottisesta paikasta kuin Raumalta!

italia1

Alkukesän Italian matka piti sisällään varmoja valintoja: Como ja Venetsia

italia2

Tämän kesän happy place oli Castelmezzano. Aunnolta aukeava maisema oli kerrassaan upea! Postaukset ovat antaneet odottaa, mutta tarkoitus on palata näihinkin tunnelmiin talven mittaan, jotta saatte hieman inspiraatiota tulevalle kesälle.

italia3

Castelmezzanossa olisi todella voinut viihtyä pidempäänkin. Kylä tarjosi kaikkea mitä vain kuvitella saatoinkin ja vielä paljon enemmän.

italia4

Pugliassa sijaitsevassa Mattinatassa vietimme kesän rantalomaosuuden. Siinä samalla liikuttiin ja syötiin paljon!

ny1

Vuoden maisema ja burgeri löytyi odotetusti New Yorkista

Podcastissa mainitut muut blogit, joiden seikkailut ovat tehneet meihin vaikutuksen:

Muuttolintu

Vaihda vapaalle

Stilettikorkokanta

Marika World

Reissurikasta Uutta Vuotta 2017!

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa