Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

#IGTT: One New York Story - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
New York Yhdysvallat

#IGTT: One New York Story

1.12.2016

*** Millan mutina***

Uusi työ matkailualalla on vienyt leijonan osan ajastani taakse jääneen kuukauden aikana. Useampi New Yorkin tarina antaa odottaa julkaisujaan, vaikka niiden parissa olenkin ilomielin työskennellyt vapaa-aikana. Hyvin huomaa miten paljon työtä yksi postaus meidän blogissa vaatiikaan, kun tehtävälistalla on tekstin lisäksi vielä kuvatkin! Pitkästä aikaa itselläni intoa piisaa myös kuvapuoleenkin, sillä Juhana antoi aiemmin syksyllä minulle lahjoista parhaan, nimittäin Canonin 6D:n. Kuvausinto löytyi kummasti uudestaan siirtyessäni vanhasta 550D:stä uuteen täyskennon maailmaan. Vanhat objektiivitkin ovat taas varsin kelvollisia välineitä ja 50mm f/1.4  linssikin on taas linsseistä rakkain. Kaikki ensimmäisen New Yorkin postauksen kuvat oli otettu tällä uudella suosikkikombollani. Sillä välin kun rakentelen seuraavia julkaisuja, niin ajattelin jakaa teille tarinan kännykällä otettujen kuvien muodossa. Tämä tarina kertoo viidestä elämysrikkaasta päivästä kaupungeista rakkaimmassa. Jos kuvien kautta teille herää postaustoiveita, niin laittakaa ihmeessä tulemaan.

img_9205

Flatiron Building on suosikkirakennukseni Chrysler Buildingin ohella

14717255_1480757358606838_6713370202886435996_n

New Yorkin uusinta ja kuuminta arkkitehtuuriluomusta edustaa Westfield World Trade Center. Aivan uskomattoman upea pytinki ja ostoskeskus!

14680587_1482738131742094_4898695710392468968_n

Bongailimme myös TV:stä tuttua arkkitehtuuria, eli kuvassa tietysti Frendien talo

img_9151

Rappuset jotka on ollut pakko eristää kettingillä innokkaiden fanien hengaillessa rappusilla päivät pääksytysten, kuuluvat tietysti Carrielle Sex and the City -sarjassa

img_9148

Näiden rehevien kasvustojen takaa löytyy Michelin tähdenkin saanut ravintola The Spotted Pig. Tästä paikasta kirjoittelinkin jo edellisessä Nykiä koskevassa postauksessa.

img_9294

Mitäpä olisi Manhattan ilman sen siltoja… Ihana Brooklyn Bridge.

img_9040

Olisikohan opinnot maistuneet paremmalta ja minustakin tullut lukutoukka, jos olisin voinut käydä tässä kirjastossa? New York Public Library on komea!

img_9317

Maisema josta olin haaveillut pitkään!

14731161_10154508868683260_1426210419874845859_n

Harvinainen yhteiskuva matkalta Annan kanssa. Jotenkin vielä vierastan järkkärillä selfien ottoa, mutta kännykällä kehtaa aina.

***

Minkälaista tarinan Instagramissa julkaistut kuvat kertovatkaan. Lue lisää tarinoita ja kertomuksia Instagram Travel Thrusday -tempaukseen osallistuneista blogeista. Linkit kaikkiin muihin postauksiin löydätte seuraavien blogien postauksien lopusta: TravelloverRimma + Laura -matkablogi ja Muru Mou. Haluatko itse osallistua tempaukseen? Lue ohjeet täältä

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa Maarit 2.12.2016 at 13:11

  Oi juku miten symppiksiä New York kuvia on nämä kännykällä otetutkin! Ja se on niin tuttua, että postausten teko ottaa paljon aikaa, kuvia saatan valikoida, käsitellä ja sommitella blogiin yhdestä illasta kolmeenkin, ja teksteihin menee usein saman verran. Tietysti pitää huomioida, ettei riippuu ihan illasta minkä verran on aikaa puuhaan perehtyä. Odottelen innolla tulevia Nykin matkatarinoita! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 4.12.2016 at 11:11

   On kyllä niin ihana aina kuulla jonkun odottavan tulevia tarinoita <3 Taidan siis itsenäisyyspäivänä antautua Lightroomin vietäväksi useammaksi tunniksi 🙂 Kiitos Maarit!

 • Vastaa Annika | Travelloverblogi 2.12.2016 at 23:51

  Ah, mitä kuvia! Tavallaan niitä kaikkein tyypillisimpiä Nycin kuvia, mutta aina niin sykähdyttäviä. Minulle kaupunki ei ole se maailman kaunein, mutta edelleen sinne kyllä voisi helposti lähteä – jos dollarin kurssi vähän heikkenisi. Viimeksi totesin, että nyt alkaa kipurata tulla vastaan, kun päiväbudjetit paukkuivat ihan normaalielämällä ihan huluissa lukemissa. Kirjastokuva on minusta näistä ehkä ihanin. Siinä on kauniisti vangittu hetki.

  • Vastaa Pingviinimatkat 4.12.2016 at 11:13

   Kiitos Annika! Kieltämättä tähän siunaantui kaikki ikonisimmat ja klisesimmät otokset 😀 Eiköhän se dollarikin siitä taas suttaannu kun uusi pressa pääsee vauhtiin…

 • Vastaa Terhi / Muru Mou 3.12.2016 at 11:18

  Ikonisia New York -kuvia, mutta juuri siksi niin upeita! Taitaa olla kaikille bloggajille tuttua se, että postaukset vie tuhottomasti aikaa. Ainakin, jos tekstin kirjoittamisen lisäksi on tapana käsitellä kuvat… Mutta onneksi apuun tulee kerran kuukaudessa IGTT, johon julkaisukelpoiset kuvat löytyy suoraan Instasta 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 4.12.2016 at 11:17

   Kiitos Terhi 🙂 Bloggaaminen vie tosiaan paljon aikaa ihan siinä missä muutkin harrastukset. Aikaa kirjoittamiseen ja aikaa tietysti kuvien ottamiseen ja käsittelyyn. IGTT onneksi tosiaan välillä pelastaa, mutta välillä niidenkin kuvien osalta olen onnistunut kadottamaan jonnekin koneelta juuri ne instassa julkaistut ja sitten menikin etsiskellessä puoli-iltaa 😀
   Ja me tosiaan kuvataan RAW:a, joten kaikki kuvat viedään normaalisti Lightroomin kautta. Nämä Insta-kuvat toki sitten asia erikseen.

 • Vastaa Noora | Kerran poistuin kotoa 3.12.2016 at 18:28

  Oi New York! Mä omistin kaupungille viimekuisen IGTT-postaukseni. Mä kävin myös viime reissullani ihastelemassa tuota samaa kirjastoa, kirjastotädin näkökulmasta. Kyllä siellä vaan kelpaisi olla töissä 🙂 On kyllä ihan totta, kuinka postauksiin saa upotettua aikaa ja energiaa. Joskus olen innoissani jostain ottamistani kuvista niin, että tuuppaan niitä Lightroomiin lähemmäs parisataa. Ja editoin suuren osan, vaikka blogipostaukseen niitä pääsee yleensä korkeintaan 20. Mutta valitsemisen hankaluus 😀 Ja komppaan myös tuota, että uusi kuvauskalusto tai sen osa saa kyllä aina valokuvauksen maistumaan entistä paremmalle. Ostin juuri omaan Olympusiini pitkään haaveilemani 17mm f1.8 -linssin, kun se oli Black Fridayn ansiosta tarjouksessa, ja kuvia on taas tullut räpsittyä suurella innolla!

  • Vastaa Pingviinimatkat 4.12.2016 at 11:20

   Oodi uusille kalustohankinnoille ja New Yorkille! Kuvat ovat kuitenkin tuliaisista rakkaimmat, joten kyllähän niihin kannattaakin panostaa ja hartaudella käydän koneella läpi. Pääsee taas reissuun ikään kuin uudestaan 🙂

 • Vastaa Anna | Muuttolintu.com 6.12.2016 at 08:00

  Ahh, milloinkohan sitä pääsisi Nykkiin, tuntuu että oon ainoa joka siellä ei vielä ole käynyt! PS. Pingviinimatkat mainittu Muuttolinnussa 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 8.12.2016 at 22:06

   Mutta oletkin sitten käynyt taas monissa sellaisissa missä harva suomalainen käy koskaan elämänsä aikana 🙂
   Kiitos kaunis tunnustuksesta <3 Kyllä näistä vaan tulee niin hyvälle mielelle. Täytyykin laittaa kiertämään!

 • Vastaa ananas2go / Popot pogoillen 11.12.2016 at 14:53

  New York, sinne on aina ikävä! Kävin kauan sitten aikoina e.b. (= ennen blogia), sitä rysäystä seuranneena keväänä, kun lentoliput olivat melkein ilmaiset, silloin n. 400 eurolla tuntui lentävän Oulusta Helsinkiin tai Tukholman kautta Nykkiin. Eläköön halpalentoyhtiöt ja kilpalu!

  Jutuistasi kyllä huomaa, että niiden eteen tehdään työtä. Kiitos!

 • Vastaa VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA 12.12.2016 at 12:44

  Voi New York – ehkäpä ensi vuonna pääsen vihdoinkin tuonne! Teille on muuten mun blogissa blogipalkinto.

 • Vastaa