Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkapodcast: New York - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
New York

Matkapodcast: New York

5.5.2016

Millan ja Inkan toisessa matkapodcastissa suunnataan meidän molempien suosikkikaupunkiin New Yorkiin! Keskustelussa pyrittiin ottamaan huomioon erityisesti ensimmäistä kertaa kaupunkiin matkaavat, sekä fiilisteltiin tietysti omia muistoja. Aiheesta olisi voinut jutella vaikka kuinka pitkään, joten täytyy palata kaupunkiin vielä varmasti toisellakin kertaa.

Keskustelun lomassa viitataan moniin kokemuksiin, joista blogistakin löytyy juttua, joten tässä linkit näihin:

Auringonlasku ja Manhattanin siluetti

Aamu Central Parkissa

Muuta tekemistä aamuvirkuille New Yorkissa

Helikopterilento New Yorkissa

Roosevel Island

Miksi New Yorkiin kannattaa matkustaa marraskuussa

Kaikki Pingviinimatkojen New York aiheiset postaukset löytyvät täältä 

Test 2100

Upea Manhattanin siluetti auringon laskiessa horisonttiin

_MG_9133_2

Aamulla ja myöhään iltapäivästä valo Central Parkissa on parhaimmillaan. Aamusta liikkellä on vähemmän porukkaa.

_MG_9830-Edit

Grand Central Terminal on vilkas jo aamutuimaan kun ihmiset kiirehtivät töihinsä

_MG_9564-Edit

“Savuava” Freedom Tower ja maisemia helikopterista käsin. Upea kokemus!

Köysirata-ajelun jännittävyyteen vaikuttaa merkittävästi matkustajan paikallisuusaste

Roosevel Island Tram

i_MG_9487-Edit

Kauniina marraskuisena päivänä kaupungissa voi törmätä ihan mihin tahansa

new nyyjook-3

The Frick Collection museon sisäpiha

new nyyjook-5

The Valas luonnontieteellisessä museossa

_DSC1083

The Book of Mormon on taatusti hauskin musikaali Ever!

_MG_9343

Mies ja flyygeli puistossa, miksikäs ei

Lisää New Yorkin vinkkejä:

Tietysti Inkan Archie Gone Lebanon -blogista

Travellover

Siveltimellä

Auringon alla

50 State Puzzle

Bonuksena pari ihanaa jotka jäi podcastissa mainitsematta:

Curious Feet

Alan maailma

Toivottavasti saitte podcastista ja näiden linkkien avulla vinkkejä seuraavaa Nykin matkaa varten. Ensi kerralla sitten taas puheissa ihan jotain muuta. Stay tuned! Kaikki podcasitit löytyvät täältä blogista tulevaisuudessa omalta välilehdeltä ja tietysti SoundCloudista.

Pingviinimatkat Manhattan New York

 

 

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Elina | Vaihda vapaalle 5.5.2016 at 18:37

  Jei! Nää podcastit on ihan huippuja. Oli tosi kiva kuunnella samalla, kun käsittelin kuvia. Ja aihekin oli vielä just hyvä, kun tässä pitäisi kai jossain vaiheessa alkaa miettiä mitä tehdään kesäkuun Nykin reissulla. Ei kyllä olla siellä kumpikaan ekaa kertaa mestoilla, mutta ei me nyt ihan kaikkialle olla aiemmin ehditty. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 5.5.2016 at 22:08

   Kiitos Elina, mukava kuulla, että oot tykännyt 🙂 Tästä aiheesta olisimme voineet keskustella vaikka useamman tunnin! Ihana kun teillä on reissu pian jo tulossa (tai parikin :D)! Onneksi Nykiin voi vaan mennä ja tehdä siellä sitten fiiliksen mukaan mitä tykkää. Ja jos jostain syystä ei keksi niin aina on helppo palata näiden linkkien pariin 😉

 • Vastaa Heidi / Auringon alla 6.5.2016 at 08:35

  Huippu idea nämä podcastit! Oli hauska kuunnella teidän höpötyksiä Nykistä, etenkin kaikki ensimmäisen reissun jutut. Meillä on selvästi kaikilla samoja suosikkeja, ja sitten niitä omia juttuja lisäksi. Kylläpä tuli New York -kuume, onneksi on reissu suunnitteilla syksyksi! Kiitos linkkauksesta ja maininnasta, oli ihan pakko kirjoittaa välillä Nykistä, kun iski niin ikävä 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 6.5.2016 at 21:18

   Kiitos Heidi <3 Oli kyllä niin ihana sinun postauksesi tällä viikolla ja mitä parhaimpaan saumaan. Ja voi miten ihanaa, että reissu on tiedossa syksylle!

  Vastaa