Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkakuumeen anatomia - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Aasia

Matkakuumeen anatomia

22.2.2016

*** Millan mutina *** 

Viime viikkoina on kaikki ollut hieman haastavaa. Aamulla herääminen, töistä ja harrastuksista innostuminen tai ihan mistä vaan harmaan talvisesta säästä riemun repiminen. Samaan aikaan tuntuu, että kaikki tuttuavat ovat jossakin Aasian aurinkorannoilla tai vähintään laskevat somessa päiviä siihen kunnes pääsevät reissuun ja lämpimään. Viikkojen vieriessä on oma naama on muuttunut kalpeasta vihreäksi, jokainen aamu on alkanut vanhoja reissukuvia selaillessa ja sormet hapuilevat näppäimistöltä lentoja palmujen katveeseen. Haluan upottaa varpaani kuumaan hiekkaan, sukeltaa turkoosin sinisiin lempeisiin aaltoihin, ottaa torkut riippumatossa, juoda huurteista rannalla auringon viimeiseen säteeseen asti, syödä överit riisistä ja nuudeleista, huumaantua tuoreista mangoista ja kookoksesta, pukea aamulla päälle pelkät bikinit ja sharongin, sekä nukahtaa gekkojen kovaääniseen metelöintiin ja heinäsirkkojen siritykseen. Kunnes taas herään uuteen kuuman kosteaan päivään mieli keveänä. Muilla vastaavia ajatuksia?

ml_MG_8991-1

_MG_7462-2

_MG_8528-2

_MG_6839-2

IMG_4290

_MG_7605-1

tk2_MG_9408-4

DSC02211

IMG_4423

_MG_7163-1

_MG_2617

Kuvat ovat erinäisiltä Aasiaan suuntautuneilta seikkailuiltamme menneiden vuosien varsilta ja sekalaisilta kameroilta.

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa Kea | Deep Red Blues 22.2.2016 at 21:43

  Amen. En välttämättä kaipaisi hiekkarantaa, mutta oikeastaan mikä tahansa irtiotto vois olla nyt tähän hetkeen jees. Onneks on lentoliput takataskussa ja oon onnekseni jaksanu viikossa juosta parikyt kilsaa lenkkiä loskassa. Kyllä se vielä tästä! <3

  • Vastaa Pingviinimatkat 23.2.2016 at 07:46

   Lentoliput kieltämättä helpottaa aina kummasti oloa. Niin ja liikunta toki myös. Hyvät yöunet kun vielä saisi rullaamaan, niin ei mikään este olisi enää voittamaton 🙂

 • Vastaa Satu VW 22.2.2016 at 21:53

  Meillä on ihan parhaat talvikelit päällä, nyt en kaipaa yhtään minnekään (kunhan tietää että niitä reissuja on tulossa myöhemmin tänä vuonna 😉 )!!! Tsemppiä! xx

  • Vastaa Pingviinimatkat 23.2.2016 at 07:49

   Sepä se, jos ei ole lentolippuja ja sää on pelkkää harmautta, niin kasvaa kärpäsestä härkänen. Ihana pakkastalvi lumikinoksineen kyllä kelpaisi! Nyt on kaupungissa niin rumaa, kun kaikki sade sulaa loskamoskaksi. Kiitos Satu <3 Päivä kerrallaan!

 • Vastaa Sanna I Siveltimellä 23.2.2016 at 09:38

  Amen täältäkin. Tuotahan se juuri on, loma. Ja tekee kyllä niin hyvää meille jokaiselle. Haleja <3

  • Vastaa Pingviinimatkat 24.2.2016 at 07:55

   Näinhän se on ja onneksi niidenkin vuoro kalenterista tulee lopulta 🙂 Lumeton harmaa talvi kaupungissa saa vaan loman kaipuun nousemaan ihan uusiin sfääreihin. Kiitos Sanna <3 Täytyy kyllä tunnustaa, että teikäläisen Thaimaan kuvat eivät todella ole varsinaisesti paratiisikuumetta laskeneet 😉

 • Vastaa Anna / Muuttolintu 25.2.2016 at 02:22

  Samma här, vaikka just saavuttiin toissapäivänä kotiin lomalta. Nyt jo pohdinnassa, mihin seuraavaksi päästäisiin, vaikka pankkitili ammottaa tyhjyyttään. Vaikka täällä Australiassa on kesä, eli sikäli ei pitäisi olla valittamista. En tunnu kestävän enää ollenkaan arkea ilman matkakuumetta. Jokainen matka on vaan kuin heittäisi lisää bensaa liekkeihin. Matkablogien lukeminen ei tietysti varsinaisesti auta asiaa 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkat 28.2.2016 at 21:43

   Bensaa liekkeihin tosiaankin 🙂 Ja jotenkin tuntuu muutenkin, että hetkittäisestä arjen ahdistuksesta selviää leikitin, kun tietää edessä odottavan jotain mukavaa. Odottaminen jo itsessään on puoli ruokaa. Muiden blogien lueskelu ei tosiaan ihan hirvittävän paljon auta!

 • Vastaa HH 25.2.2016 at 11:01

  Kun on vähän kärsinyt Suomen ilmastosta, niin osaa arvostaa vaikkapa sitä Aasiaa. Ei se etelän lämpökään tunnut samalta jos ei ole kärvistellyt riittävän pitkään Suomen pakkasissa tai loskasäässä.

  • Vastaa Pingviinimatkat 28.2.2016 at 21:45

   Totta turiset HH! Olen kyllä sitä mieltä, että vuoden aikoja olla pitää. Vähemmällä pimeydelläkin kyllä pärjäisin, mutta ehdottomasti vuodenaikojen tuoma vaihtelu on plussaa 🙂

 • Vastaa Ulla 25.2.2016 at 22:09

  Voi millaliini, mun on pitäny pitkään käydä lukemassa tää postaus ja kommentoimassa. Mää niin ymmärrän sun fiilikset – aivan täysin! <3 On ihan mahdotonta rämpiä talven läpi jos ei oo vähintään edes tiedossa jotain reissua. Se on ihan uskomatonta, että tämä on tilanne, mutta niin se tuppaa olemaan. Tsemppiä siis muru! Toivottavasti se yhtään helpottaa, että tuo tunne on täysin sallittu ja ymmärrettävä ja järkeenkäypä! <3

  • Vastaa Pingviinimatkat 28.2.2016 at 21:46

   Kiitos Ulla <3 jotenkin kummasti tiesin juuri sinun kyllä ymmärtävän 😉 Kyllä tämä tästä iloksi muuttuu!

  Vastaa