Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Travel Bloggers Give Back ja Matka 2016 –messuhuumaa! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Travel Bloggers Give Back 2016

Travel Bloggers Give Back ja Matka 2016 –messuhuumaa!

20.1.2016

TBGB_logo_final

Vuoden ensimmäiset viikot ovat menneet sellaisella vauhdilla, että alkaa jo asianosaisia itseäänkin hirvittämään. Matkamessut ovat täällä taas ja tällä kertaa olemme omakohtaisesti järjestäneet sinne pöhinää, nimittäin Travel Bloggers Give Back –tempauksen. Jos joku ei vielä ole tästä sattumalta kuullut, niin kyseessä on matkabloggaajien oma hyväntekeväisyyskirppis, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä Autolla Nepaliin projektin kautta Nepalin kastittomille. Olemme onnistuneet rakentamaan kirppiksemme ympärille kaikenmoista mukavaa ja viikonlopusta tulee varmasti antoisa. Tässä haluamme vielä kertoa teille mitä kaikkea voitte pöytiemme ympäriltä löytää messukeskuksen Meeting Point alueelta lauantaina 23.1. klo 13-16 ja tavaran riittäessä jatkamme kaupankäyntiä vielä myös sunnuntaina klo 12-14.

Keitä mukana?

Mukana on lähemmäs 30 bloggaajaa, jotka ovat tyhjentäneet paitsi omat kaappinsa, niin myös osin tuttavien kaapit. Matkaoppaita ja reissuaiheista tavaraa ovat lahjoittaneet myös muutamat tunnetummat reissaajat, joten kannattaa tulla kurkistamaan mitä lahjoitti myyntiin esimerkiksi Mount Everestin ensimmäisenä suomalaisena naisena valloittanut Carina Räihä tai maailman jokaisessa itsenäisessä valtiossa vieraillut Rauli Virtanen. Tempauksemme tavoitteena oli myös lisätä tietoisuutta reilusta matkailusta, joten iloksemme voimme kertoa Reilun matkailun yhdistyksen olevan mukana. Teillä on mahdollisuus jututtaa kirppiksemme puitteissa heidän puheenjohtajaa Tytti McVeighiä ja saada ensi käden tietoa reilusta matkailusta.

Mitä myynnissä?

Myyntipöydät tulevat olemaan varsinainen matkaoppaiden aarreaitta, joten tämä on upea tilaisuus löytää seuraavan reissukohteen opas pilkkahintaan. Esimerkiksi suosikkioappaitamme, eli  Mondon matkaoppaita taitaa löytyä jokaista kirjoitettua vähintään yksi myynnistä. Lisäksi löytyy muuta matkailuaiheista luettavaa, muutamia retkeilyyn soveltuvia tuotteita, matkalaukkuja, reppuja yms. Meidän bloggaajien ja lukijoiden omien tavaroiden lisäksi auttavan kätensä Nepaliin ovat ojentaneet myös yhteistyökumppanit. Myyntiin tulee esimerkiksi Bioteekin maitohappobakteereja ja aurinkokapseleita, tuotteita Haglöfsiltä, Merrelliltä, Crocsilta, Flow:n palashamppoita, Less is Moren matkakokoisia hiustuotteita ja kaikkea muuta jännittävää. Päivitetty lista mukana olevista blogeista löytyy edellisestä aihetta käsittelevästä postauksesta.

Arvontoja!

Jokainen ostettu tuote toimii samalla myös arpalipukkeena huikeaan arvontaan, joka pidetään kun kaikki on myyty tai viimeistään sunnuntaina klo 14 kirppiksen päätyttyä. Arvontaan voi myös osallistua riihikuivalla rahalla vaikkei tuotetta ostaisikaan. Palkintoina on lahjakortteja, kuten n. 200€ arvoinen hotelliloma Sokos Hotellilta, TallinkSiljan Tukholman-risteilyahjakortti DeLuxe-luokassa (arvo 400-600 euroa), Holiday Clubin kahden hengen majoituslahjakortti sekä kaksi kappaletta HELtoursin lahjakortteja kahden hengen polkupyöräkierrokselle.

Kuvakilpailu!

Koska meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada Möhköfantti paikanpäälle, niin emme voineet vastustaa pienen kuvakisan järjestämistä. Alla ohjeet siitä kuinka voit voittaa yhden hienoimman elokuvan DVD:n omaksi, sekä matkailuaiheisen ylläripalkinnon vain käyttämällä hieman luovuutta.

Mohkofantti_kuvakisa

Semmoinen proggis on luvassa näin pääpiireittäin. Into ja odotus on suorastaan käsin kosketeltavaa meidän bloggaajien ja yhteistyökumppaneiden osalta. Hyvä kun malttaa muutamia tunteja yö aikaan sentään nukkua ja ladata akkuja energistä viikonloppua varten. Olisi aivan upeaa, jos tulisitte meitä lauantaina morjestamaan ja katsomaan löytyisikö pöydiltämme jotakin inspiroivaa. Meidän hartain toive on tietysti saada tavarat myytyä ennätysajassa ja kerättyä paljon rahaa Nepalin kastittomille!

Kirppiksen lisäksi messuilla tapahtuu vaikka mitä muutakin mielenkiintoista. Erinomaisia messutärppejä ovat listanneet mm. Siveltimellä, Huge Passion for Life, Tuntematon turisti ja Metallia Matkassa. Tänä vuonna myös bloggaajilla on oma osastonsa messuilla ja joitakin matkabloggaajia voi myös kohdata omalla pisteellä joka kulkee nimellä Blogipaviljonki. Kaikista messutapahtumista pysyy tietysti hyvin kärryllä seuraamalla Matka 2016 omaa FB-sivua, joten kannattaa ehdottomasti tykätä siitäkin jollet jo ole.

Paljon oli tänään asiaa! Tässä alla myös linkit tempauksemme some-kanaviin ja vinkattakoon vielä, että lauantaina aamulla kannattaa kuunnella kymmenen aikaan Iskelmäradiota, niin saattaa kuulla siellä jonkun blogista tutun tyypin äänen, hui!

Facebook – InstagramTwitter 

Matka_800x330-3

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa