Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - seikkailupuisto
Pallontallaajat.net
Valikko
Tallinna Viro

Piritan seikkailupuisto ja Haglöfs ARVONTA

10.8.2015

*** ARVONTAAN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT *** 

Viikko takaperin vietimme kesäisen viikonlopun Tallinnassa. Aktiviteettien ja hyvän ruuan täyteinen viikonloppu meni vauhdilla mainiossa seurassa. Jos normaalisti Tallinnaan lähtiessä on tullut pakattua kaupunki- ja bilevaatetta kassiin, niin tällä kertaa pakatuista vermeistä suurin osa oli sporttisempaan oleskeluun sopivaa. Reissukaverit ja kanssabloggaajat Inka miehensä Karimin kera, Laura, sekä Rimma miehineen ovat kaikki sen verran liikkuvaista sorttia, että hieman ennakkoon jo hirvitti pysymmekö vauhdissa mukana.

Kauniina päivänä Tallinna on kuin sadusta

Kauniina päivänä Tallinna on kuin sadusta

DSC01462

Sunnuntaina aamulla meidän oli tarkoitus päästä kokemaan Tallinna yläilmoista heliumpallosta käsin, joka nousee taivaalle aivan satamien vierestä. Harmiksemme tuuli oli niin kova, että meitä ei voitu päästää pallon kanssa leijumaan, joten tuo kokemus jäi odottamaan seuraava kertaa. Pallon jäädessä väliin suuntasimme ajateltua aiemmin Piritassa sijaitsevaan seikkailupuistoon. Satamasta puistoon pääsi taksilla hurauttamaan pikkasta vaille 10 euron korvausta vastaan. Loppuen lopuksi olikin vaan hyvä, että olimme ajoissa paikalla, sillä meillä vierähti seikkaillessa peräti kolmisen tuntia!

 

Inka ja Juhana eivät kovasta tuulesta huolestuneet toisin kuin tuulen painaman pallon kiireesti alas hilannut henkilökunta. Tyylikkyys antaa rohkeutta.

Inka ja Juhana eivät kovasta tuulesta huolestuneet toisin kuin tuulen painaman pallon kiireesti alas hilannut henkilökunta. Tyylikkyys antaa rohkeutta.

_MG_6588

Perillä meille puettiin valjaat ja annettiin kiinnittymisohjeet. Seuraavaksi näytimme, että hallitsemme homman ja saimme lähteä kierrokselle omaan tahtiin. Nauru oli herkässä ensimmäisillä radoilla, mutta ilme vakavoitui kummasti mitä korkeammalle kiivettiin jo alkutilanteessa ja tehtävien vaikeutuessa. Kyllä siinä mietti pariin kertaan, että mitäs ihmeen järkeä tässä on, kun seisot puuhun kiinnitetyllä alustalla ja katsot kauempana toisessa puussa kiinni olevaa verkkoa. Kädessäsi on paksu köysi ja tavoitteena liitää liito-oravan lailla verkkoon, tarttua siihen kiinni ja kiivetä seuraavalle puutasanteelle. Sydän pomppien lopulta hyppäät ja tunnet olosi voittajaksi roikkuessasi verkossa ja tajutessasi, että teit juuri jotain mitä et enää todella kuvitellut tämän ikäisenä tekeväsi. Rata kuitenkin jatkuu ja edessä on vielä eri tasoisia tehtäviä selätettävänä. Lopussa kiitos seisoo, kun saat liukua vaijerin varassa pidemmän liun maahan alas verkkoon. Puristettuasi kämmeniä kauhusta vaijereihin muutaman tunnin ajan, niin toivot, että olisit sijoittanut 1,50€ maksaviin hanskoihin, sillä niin mustana ne eivät olekaan hetkeen olleet.

Näillä pidettiin vähän painavampikin bloggari tukevasti yläilmoissa

Näillä pidettiin vähän painavampikin bloggari tukevasti yläilmoissa

_MG_6730

_MG_6672

 

Kokemus oli varsin hauska ja toivotaan, että oheinen video saattelee teillekin asti fiiliksen siitä kuinka kivaa meillä oli. Laittakaahan äänet päälle niin saatte kokonaisuudesta enemmän irti.

*** ARVONTAAN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT *** 

Videolla ja kuvissa näkyvät blogin kautta saadut Haglöfsin L.I.M Power Dry Hoodit ovat muuten olleet tässä koleassa kesässä moneen kertaan korvaamattomat lämmikkeet. Huppari on uskomattoman ohut, mutta lämmin ja juuri täydellinen vähän aktiivisempaan menoon tai muuten vaan viileähköön Suomen kesään. Jos olet kiinnostunut hupparista, niin nyt sellainen on mahdollista voittaa arvonnassa, jonka suoritamme Laura Let’s Go:n, Archie gone Lebanonin ja Rimma-matkablogin kanssa yhdessä. Voittaja saa valita mieleisensä värin Haglöfsin sivulta (naisten vaihtoehdot löytyvät täältä ja miesten täältä). Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttilootassa minkä värisen hupparin itse haluaisit ja mihin reissuun se seuraavaksi mukaan lähtisi? Muista jättää vähintään nimimerkki ja toimiva sähköpostiosoite, jotta saamme ilmoitettua onnekkaalle voittajalle.

Kaikissa neljässä blogissa on käynnissä sama arvonta, joten voit nelinkertaistaa voittomahdollisuutesi käymällä osallistumassa arvontaan myös muissa blogeissa. Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa, eli viimeinen osallistumispäivä on 24.8.2015. Halutun kokoinen hupari toimitetaan voittajalle postitse.

*** ARVONTAAN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT *** 

Tallinnan matkan aktiivisuuden meille takasi Visit Tallinn ja arvonnan mahdoillistaa Haglöfs.

Saatat myös pitää näistä

146 Kommenttia

 • Vastaa Matkalla Helen 10.8.2015 at 21:46

  Imperial purple olisi minun valintani, on sen verran erikoinen väri takille!

 • Vastaa Eevi 10.8.2015 at 21:52

  Mainion näköinen tuo seikkailupuisto! Ja musta huppari olis mulle omiaan, se lähtisi mukaan ensihätään Sipoonkorpeen, Nuuksioon ja Aulangolle 🙂

 • Vastaa Maarit 10.8.2015 at 21:54

  Me käytiin kesäkuun lopussa seikkailupuistossa ystävän polttareissa. Oli hurjan kivaa! Tahtoisin ehdottomasti uudelleen!

  Huppari olis ilman muuta musta ja eiköhän se lähtis mukaan syyskuussa Saksaan, Itävaltaan ja Dolomiiteille. Siellä Alpeilla huipuilla varmasti tuuli käy!

 • Vastaa Laura R. / Laura let's go 10.8.2015 at 22:01

  Ai että, ihan MAH-TA-VA video! Hyvä Juuso!!! Ps. En osallistu arvontaan :DD

 • Vastaa moonangel 10.8.2015 at 22:09

  Violetin valitsisin s-koossa 🙂 Ei taida ehtiä aussireissulle mukaan tällä kertaa, mutta jos onni potkaisee niin mahdollisesti ensi vuonna Norjassa voisi olla tuolle käyttöä!

 • Vastaa Milja 10.8.2015 at 22:10

  Mustan takin ottaisin ensimmäisenä mukaan Venäjän maalle, jonne syksyllä suuntaan.

  Itse pääsin tänä kesänä kokeilemaan ensimmäistä kertaa vastaavanlaista seikkailupuistoa Tampereella! Pidin kyllä älyttömästi, toivottavasti pian uudestaan. 🙂

 • Vastaa Meri / Syö Matkusta Rakasta 10.8.2015 at 22:27

  Musta M-koko Kiinaan lämmittämään! 🙂

 • Vastaa Mira 10.8.2015 at 22:27

  Musta koossa s. Tämä tulisi ehdottomasti tarpeeseen koiran kanssa metsälenkeillä syyssäillä!

 • Vastaa Ida 10.8.2015 at 22:28

  M-kokoinen musta huppari lähtisi mukaan vaellukselle pohjoiseen!

 • Vastaa Ansku 10.8.2015 at 22:29

  Hurjia olette! Minä valitsisin mustan hupparin ja se pääsisi pian kotiutuvan koiran kanssa tutustumaan aluksi ihan vain Keski-Suomen luontoon eli lähelle mutta sitäkin useammin!

 • Vastaa Maukkuti 10.8.2015 at 22:34

  Violetti koossa M pääsisi mukaan syysreissulle pohjoiseen 🙂

 • Vastaa Samsam 10.8.2015 at 22:45

  Sininen ja koko varmaankin XL, en tiedä vielä mihin reissuun lähtisi, ehkä ottaisin matkalle mukaan kun menen syyskuussa Hollantiin

 • Vastaa Sanna I Siveltimellä 10.8.2015 at 22:47

  Hihih… Ihana video teistä seikkailijoista 😉
  Osallistun mielellään arvontaan. Valitsisin purplen takin ja se matkaisi mukana aina veneellä Itämerellä.

 • Vastaa Linda 10.8.2015 at 22:57

  Violetti s-koossa! Pakkaisin ensimmäisenä mukaan Lappiin vaellukselle

 • Vastaa MA 10.8.2015 at 23:15

  Musta ja koossa XL

  Japaniin ja Norjaan lähtis mukaan reissuille 🙂

 • Vastaa Madde 10.8.2015 at 23:17

  Purple ja kokoa s. Pohjois-Suomen turneelle lähtisi mukaan 🙂

 • Vastaa Anne 10.8.2015 at 23:32

  Olipa mukavia kuvia ja kivaa luettavaa 🙂
  jos onni potkaisee niin L-koon violetilla hupparilla olisi paljonkin käyttöä. Koirien kanssa syksyn keleissä ja myöhemmin huppari lämmittäisi Vilnassa kun ystäväni englannista täyttää 50 vuotta ja kokoonnumme porukalla Vilnaan synttäreitä juhlimaan 🙂

 • Vastaa Anu 10.8.2015 at 23:35

  Vitsit nää seikkailupuistot tekee kyllä tuloaan muotiin oikein kunnolla! Pakko päästä itekki kokeilemaan pitkästä aikaa taasen! Oon monta vuotta sitten Viron Haapsalussa (muistaakseni..) käynyt vastaavassa ja oli kyllä mieletön kokemus! Huppari kelpaisi myös violetin värisenä koossa S! 🙂

 • Vastaa Minttumainen 10.8.2015 at 23:36

  True black – huppari lähtisi kanssani syksyllä kiertämään Eurooppaa (:

 • Vastaa Kuutamolla 11.8.2015 at 00:12

  M-kokoisen mustan hupparin pakkaisin rinkkaani seuraavalle Lapin vaellukselle 🙂

 • Vastaa Saya 11.8.2015 at 00:43

  Musta L-koon huppari olis kiva 🙂 seuraava matkakohde on niinkin eksoottinen kuin ikaalisten kylpylä, jonne minulla on lahjakortti 😀

 • Vastaa Heli 11.8.2015 at 01:02

  Liila M-kokoa ja metsälenkille lähtisin !

 • Vastaa Laura 11.8.2015 at 01:04

  Sikälimikäli arpaonni suosii niin lahjoisin mielelläni miestä oranssilla S kokoisella hupparilla, tarkenisi sitten Kanadan syksyssä!

 • Vastaa Johanna Hulda - Discovering Sunbeams 11.8.2015 at 01:44

  Violetti (S) lähtisi mukanani niinkin eksoottiseen paikkaan kuin Jyväskylään! Ulkomaanmatkoja kalenteriin odotellessa… 🙂

 • Vastaa Hellu 11.8.2015 at 07:29

  Onpas kiva arvonta! Jos voitto napsahtaa kodalle niin huppari pääsee reissulle mukaan ausseihin ja uuteen-seelantiin 🙂 väriksi valitsisin violetin ja s-koossa.

 • Vastaa Tiina 11.8.2015 at 07:33

  Musta M lähtisi ehdottomasti seuraavalle matkalleni Alpeille. Alpeilla vaeltaessa lämpimälle vaatteelle on usein käyttöä, joten kevyet ja pieneen tilaan mahtuvat lämpimät vaatteet ovat tehty sitä varten..

 • Vastaa Iiris 11.8.2015 at 07:41

  Musta M-koon huppari lähtee ehdottomasti mukaan ens kesän Transsiperian reissulle. Mutta toivottavasti myös johonkin tuota ennen!

 • Vastaa Virtanen 11.8.2015 at 08:34

  Miesten musta M-koon huppari lähtee Himalajalle tosi käyttöön muutamaan yli 5000m nousua varten heti kun pääsen pois varusmiespalveluksesta 🙂

 • Vastaa Kielo 11.8.2015 at 08:38

  Norjaan lähtisi huppari mukaan ulkomaan kohteista seuraavaksi. Violetti ja koko S.

 • Vastaa Antti 11.8.2015 at 08:43

  Miesten oranssi L-koon huppari lähtisi mukaan syksyiseen Lappiin 🙂

 • Vastaa Vilkku 11.8.2015 at 08:46

  Musta huppari s-kokoisena pääsisi kanssani ensimmäiseksi partiotaitokisoihin. 🙂

 • Vastaa Maryann 11.8.2015 at 08:57

  Musta S-kokoinen takki lähtisi Kuusamoon ruskaretkelle

 • Vastaa Teija 11.8.2015 at 08:59

  Lila naisten huppari M koossa.
  Lapin vaellusmatkalle.

 • Vastaa Kallion Kielo 11.8.2015 at 09:04

  Violetti M-koko mukaan syksyn metsäretkille!

 • Vastaa Karrie 11.8.2015 at 09:24

  Musta M, ja juurikin Tallinnaan suuntautuu seuraava reissu. 🙂

 • Vastaa emmms 11.8.2015 at 09:24

  Mieluusti näkisin itseni ruskaretkellä Lapissa violetissa m-koon hupparissa. Kotimaan matkailussa repulla eteenpäin painaessa keveys on valttia ja lämpö välttämättömyys – myös näillä kesäkeleillä 😉

 • Vastaa Roosa 11.8.2015 at 09:33

  Violetti on mun valinta! Se lähtisi mukaan maastopyöräilyreissulle.

 • Vastaa Elina 11.8.2015 at 09:47

  Violetti M-koko kulkisi varmasti ylläni syysvaelluksella 🙂

 • Vastaa Kukka 11.8.2015 at 09:57

  Violettina lähtisin mökille! 🙂

 • Vastaa Mari 11.8.2015 at 10:02

  Nyt kun talo on rakennettu ja kaikki vanhat lämpimät paidat sotkettu maaliin ja uretaaniin, niin uudesta hupparista tulisi luottovaate kaikkialle. Musta S olis makia!

 • Vastaa AnnKat 11.8.2015 at 10:02

  Itsekin olen innostunut näistä seikkailupuistoista tänä kesänä. Käytiin Ilosaarirockin jälkeen Joensuun Treetopissa ja oli kyllä mieletöntä. Oikeastaan kokonaan sellaista itsensä ylittämistä, kun en ollut kyllä millään tavalla omalla mukavuusalueella. Silti samanlaista haluaa kokea nyt jo uudestaan. Täytyy pitää Tallinna siis mielessä. 🙂

  Violetissa hupparissa (M) kelpaisi lähteä Lappiin vaeltamaan… 🙂

 • Vastaa Sape 11.8.2015 at 10:11

  S-kokoinen violetti olisi päällä varmaan 24/7 mutta ensimmäiselle reissulleen pääsisi Afrikkaan häämatkalle! 🙂

 • Vastaa Tartsu 11.8.2015 at 10:28

  Kaunis lila L-koossa lähtisi kanssa monelle matkalle, ensin syksyn retkiin ja ulkoiluun mökkimaisemiin – monikäyttöinen taatusti

 • Vastaa Katariina 11.8.2015 at 10:30

  Musta naisten M-koossa ja pääsisi lokakuussa Berliinin reissulle mukaan:)

 • Vastaa Anni 11.8.2015 at 10:35

  oijjoi, musta ja L-XL-kokoa 🙂

 • Vastaa Minna 11.8.2015 at 10:44

  Kuusamoon pääsisi takki ensimmäisenä ja True Black olisi varma valinta 🙂

 • Vastaa Noura 11.8.2015 at 10:52

  Naisten musta L. Käyttäisin sitä kesällä mukana mökkireissuilla ja talvella lasketteluvaatteiden alla lämmittämässä. Ja varmasti ihan myös normaalin hupparin roolissa, tosi makee!

 • Vastaa Miika ♥ Gia | matkakuume.net 11.8.2015 at 11:12

  Ah, mitä muistojen tuulahduksia! Oma kokemus Tallinnan Pirittasta on Piritta Top Spa – kylpylähotelli, joka oli rakennettu -84 Moskovan Olympialaisia varten, eikä sille sen koommin oltukaan taidettu mitään tehdä. Eikä se oikeastaan ollut mikään kylpyläkään. Nyt sille jo jaksaa nauraa 😛

  Minulle kelpaisi sininen miesten L, joka lähtisi nykyisen vastaavan Haglöfsin fleeceni tapaan mukaan kaikkialle!

  – Miika

 • Vastaa Annastiina 11.8.2015 at 11:16

  Musta huppari lähtisi mukaan Islannin matkalle. 🙂

 • Vastaa Maiqqu 11.8.2015 at 11:23

  Naisten violetti M-koko, pääsisi syksyn viilentyessä kaupunkiretkille, torille ja mihin vaan rattailla vauvan kanssa kipittelen.

 • Vastaa Laura 11.8.2015 at 11:38

  Mä innostuin muutama päivä sitten ajatuksesta lähteä Islantiin issikkavaellukselle ja tuollainen naisten violetti S-kokoinen huppari olis kyllä sille reissulle aivan omiaan! 😀

 • Vastaa Mirje / Kotona kaikkialla 11.8.2015 at 11:41

  Seikkailuradat <3
  Itse lähtisin naisten mustan xl-kokoisen hupparin kanssa seikkailemaan ympäri maailmaa, ensimmäiseksi Tunisian suuntaan.

 • Vastaa Inka 11.8.2015 at 11:51

  Ei vitsi mikä video, ihan mahtava!!! 🙂 Ja sama ku Lauralla, jätän kisan väliin. 😀

 • Vastaa Sini 11.8.2015 at 12:09

  Musta M lähtisi mukaan mökille saaristoon.

 • Vastaa Elluj 11.8.2015 at 12:22

  musta s koossa 🙂 lähtisin myös seikkailupuistoon!

 • Vastaa Viivi 11.8.2015 at 12:41

  Violetti koossa S lähtisi mukaan muun muassa vaunulenkeille, marjametsään ja Norjan vuonoille.

 • Vastaa enni 11.8.2015 at 12:48

  Naisten musta huppari lähtisi mukaan mökkireissulle 🙂

 • Vastaa merikukka 11.8.2015 at 13:19

  Naisten huppari violettina. Käyttäisin sitä päivittäin lenkillä.

 • Vastaa Mari 11.8.2015 at 13:28

  Naisten violetti M-koossa lähtisi matkaani Norjan reissulle!

 • Vastaa Marja 11.8.2015 at 15:24

  Musta S-koossa. Sen laittaisin päälle syksyllä vaellusreissuille.

 • Vastaa Jenni 11.8.2015 at 16:23

  Violetti huppari koossa S olisi juuri täydellinen lentokoneeseen 🙂

 • Vastaa Laura 11.8.2015 at 16:29

  Miesten sininen L – koko. Takki pääsisi mukanani ratsastus vaelluksille tänne Rautalammille sekä tulevana keväänä lappiin.

  S-postini olisi myryliini@gmail.com

 • Vastaa Adele 11.8.2015 at 17:15

  Tulevalle Lapin vaellusreissulle tuo huppari violettina s-koossa olis täydellinen! <3

 • Vastaa Anna 11.8.2015 at 17:33

  Violetti S-kokoinen huppari olisi oikein tervetullut! Tulevat ulkomaanreissut on suunniteltu vähän lämpimämpiin kohteisiin, mutta syksy tulee ja sen myötä huikea ulkoilu- ja vaelluskausi eri puolilla Suomea. Kuulaita syyspäiviä ja koti-Suomen ruskaa odotellessa 🙂

 • Vastaa Aki 11.8.2015 at 17:33

  Musta. Omasta vaatekaapista löytyy jo Power Dry huppari (joka muuten ON aivan mahtava), niin yllättäisin tyttöystäväni antamalla tuon hänelle lahjaksi.

 • Vastaa Kati 11.8.2015 at 18:01

  Violetti ja koossa xs (jos ei ole niin s) ja se lähtisi mukaan patikointireissulle pohjoiseen!

 • Vastaa Jatta 11.8.2015 at 18:31

  Musta huppari lähtisi seuraavalle Lapin matkalle mukaan! 🙂

 • Vastaa Anniina 11.8.2015 at 18:32

  Jos onni minua potkaisisi, niin valitsisin ehdottomasti tuon päheen violetin M-koossa 🙂
  Se pääsisi ainakin alkuun miun mukaan tulevana syksynä joka päivä Siilinjärvelle, kun olen siellä päiväkodin pihalla töröttämässä
  ja vahtimassa pienten leikkiä 🙂 Ensikesänä on tarkoitus lähteä karavaani-reissulle ympäri Suomea, niin sinnekin tuo olisi varmasti mainio! 🙂

 • Vastaa Ansku Bcn 11.8.2015 at 18:56

  Huppari lähtisi mukaan Andorraan ja muualle Pyreneille ja tuo lila (M-koossa) näyttää aika tyylikkäältä päällänne 😀

 • Vastaa Tirlittan 11.8.2015 at 19:08

  Naisten liila s-koon takki lähtisi mukaan toivottavasti seuraavalle Lofootin reissulle ja muille reppureissuille Suomessa.

 • Vastaa Salla 11.8.2015 at 19:47

  Violetti s-koossa kelpaisi kyllä! Toivon ja oletan, että Thaimaassa ei joululomalla lämpimiä pusakoita tarvitse, joten eiköhän tämä menisi ihan koti-Suomen mökki-iltoihin ja syksyn lenkkeihin 🙂

 • Vastaa Minea 11.8.2015 at 20:02

  Violetti M koon huppari lähtisi mukaani tallinnaan syksyllä 🙂

 • Vastaa cherrycloud 11.8.2015 at 20:04

  Valintani olisi naisten musta huppari L-koossa 🙂 Pääsisi osaksi jokapäiväistä arkea, työmatkapyöräilyyn etenkin.

 • Vastaa Johanna 11.8.2015 at 20:05

  Ottaisin kans violetin ja s-koossa 🙂 Pusakka kulkisi mukana niin töissä kuin vapaa-ajalla retkeillessä 🙂

 • Vastaa J-esss 11.8.2015 at 20:52

  Musta ja se lähtisi mukanani ensi talvena Åreen 🙂

 • Vastaa Sanna 11.8.2015 at 20:56

  Mustan M-koossa ottaisin mukaani Lapin reissuun 🙂

 • Vastaa Pautsi 11.8.2015 at 21:11

  Valitsisin mustan hupparin s-koossa. Sille olisi käyttöä mökkireissuilla. 🙂

 • Vastaa Katri Väinämö 11.8.2015 at 21:34

  Imperial purpe olis mun valinta. Se pääsis mukkaa telttaretkille meren rantaan 🙂

 • Vastaa Eleela 11.8.2015 at 22:01

  Musta ässä lähtisi mukaan syysvaellukselle! Kohde on vielä hakusessa, Lapista unelmoin, mutta oma maakuntakin on vahvoilla 🙂 Ja talvella sitten isompiin rinteisiin Alpeille – huppari vaikuttaa loistavalta välikerrokselta!

 • Vastaa Jenni / Globe Called Home 11.8.2015 at 22:39

  Mä olen kerran käynyt tuollaisessa seikkailupuistossa, ja oli sen verran hauska kokemus, että voisi kyllä mennä uudestaankin!

  Naisten violetti XL lähtisi mun mukana tietty Kalliovuorille. Syyskuussa olisi vielä yksi nelitonninen vuori valloitettavana, ja talveksi on jo hommattu hissiliput Vailin ja Beaver Creekin MM-laskumäkiin. 😉

 • Vastaa Kirsi-mustikka 12.8.2015 at 03:02

  Syksyiselle ruskaretkelle Lappiin lähtisi ehdottomasti mukaan musta koossa S! Ihana!

 • Vastaa BIKKE 12.8.2015 at 09:17

  Mustan(L) ja sillä matkaisin lenkille ja taas hoitoihin 🙂

 • Vastaa Noomi 12.8.2015 at 09:40

  Mustan naisten hupparin koossa S, ja ottaisin sen mukaan tammikuussa Etelä-Amerikan reissulle, missä lämpötilat vaihtelevat aina nollasta kolmeen kymppiin saakka. 🙂

 • Vastaa Tickler 12.8.2015 at 11:48

  Parin viikon päästä olisi ihana saada huppari mukaan Saarenmaan kierroksellemme. Musta on tylsä, lila siis!

 • Vastaa Jussi Ropo 12.8.2015 at 13:25

  Miesten m true black huppari lähtisi mukaan Etelä-Afrikkaan.

 • Vastaa Satsuma 12.8.2015 at 14:51

  Imperial purple xl- huppari matkaisi mukanani ekaksi Helvetinkolulle 🙂

 • Vastaa Kaisuli 12.8.2015 at 22:40

  Haglöfsit on mun lemppareita! Jos voittaisin, haluaisin S-kokoisen lilan hupparin. Luulenpa, että tuo huppari lähtisi matkakumppaniksi ensi kevään opiskelijavaihtoon Aasiaan. Tai no rehellisesti sanottuna se olisi varmasti päällä jo pyöräilessä, lenkkeilessä, opiskeltaessa ja löhöillessä ihan kotonakin!

 • Vastaa Siinatar 12.8.2015 at 23:02

  Naisten musta koossa L =). Lähtisi mukanani seuraavalle vaellusreissulle.

 • Vastaa Annikev 12.8.2015 at 23:25

  Ooh! Violetti ja M-koko. Mukaan telttailuun ja ensi kesänä toivottavasti myös veneilyyn!

 • Vastaa RiittaT 13.8.2015 at 10:04

  Ehottomasti purple ämmäkokoisena (jos normikoot) tai ällänä, ja ekana se pääsis Saimaalle ja sen jälkeen Malagaan ja kohta Kanarialle. Sais takki ikimuistoisia kokemuksia

 • Vastaa Johanna / Kartan reunalta 13.8.2015 at 10:35

  Naisten musta s-kokoinen pääsisi mukanani ihan ensimmäisenä lähimetsissä kasvavan marja- ja sienisadon korjuuseen ja syksymmällä vaeltamaankin.

 • Vastaa Riikka 13.8.2015 at 10:56

  Huppari pääsisi päälläni marraskuussa Guatemalaan! Ylängöillä on kuulemma viileä ja tarkoituksena olisi myös kiivetä tulivuorelle, joten tarpeeseen tulisi 🙂 Ja värinä violetti.

 • Vastaa Ella Levón 13.8.2015 at 13:28

  Naisten musta xs-kokoinen huppari lähtisi kanssani Turun saaristoon! 🙂

 • Vastaa Suvina 13.8.2015 at 14:40

  Tulisi niiiin tarpeeseen kyllä tämä huppari eli elokuun lopulla mennään Italiaan Garda-järvelle ja siellä olisi tarkoitus päristellä moottoripyörillä ympäri alppeja =) Ja imperial purple olisi väri =)

 • Vastaa melia 13.8.2015 at 16:36

  Musta L-koko lähtisi mukaan Lappiin ja Kolille! 🙂

 • Vastaa Katariina 13.8.2015 at 17:35

  True black olisi minun valintani ja se matkaisi kanssani Sri Lankalle!

 • Vastaa Mikki 13.8.2015 at 18:06

  Oranssi huppari lähtisi kannsani Albaniaan

  • Vastaa Mikki 13.8.2015 at 18:08

   ja kokona olisi M

 • Vastaa Jasmiina K 13.8.2015 at 21:34

  Oi joo, mulle tollanen, musta, koossa M! Huppari pääsis mun mukaan meän seuraavalle extempore matkalle syyskuussa, jonka kohdetta ei siis ole vielä päätetty, mutta ajankohta on. 🙂 jasmiinakk@gmail.com

 • Vastaa e-Liina 14.8.2015 at 08:33

  Musta M-koossa pääsisi mukaani syysreissulle Gdanskiin!

 • Vastaa Elina W. 14.8.2015 at 11:59

  Naisten violetti L-koko lähtisi mukaan näkemään Aasiaa ja tietysti ulkoilemaan kotikulmilla Espoossa.

 • Vastaa Pelaguu 14.8.2015 at 12:09

  Jos sattuisin iloisesti voittamaan, niin huppari pääsisi johonkin reissuun kanssani, mahdollisesti jokin pieni patikointi-retki (paikka vielä avoin, pohjois-lappi tai hailuoto..) (joen varsi ja sääsket.. huppu suojais varmasti muutamalta sääsken pistolta ohimolta.. :D)
  Valitsen mustan koossa xl

 • Vastaa Tawunen 14.8.2015 at 14:46

  Mustan hupparin ottaisin ja ensimmäistä kohdetta en vielä tiedä, mutta Haglöfsistä on hyviä kokemuksia ja käyttöön se taatusti tulisi! 🙂

 • Vastaa Salama 14.8.2015 at 15:38

  Miesten musta XL pääsisi kotimaan luontokohteita kiertämään

 • Vastaa Timopekka 14.8.2015 at 18:22

  Miesten oranssi m-koon huppari lähtisi kanssani Tukholmaan!:)

 • Vastaa hanne 15.8.2015 at 00:08

  Häälomalle lähtis mukaan tulevana syksynä sekä marjamehtiin :). Violetti s koossa.

 • Vastaa Heli 15.8.2015 at 13:40

  Violetti naisten ja m-kokoinen. Marjaretkelle pääsisi kanssani osallistumaan.

 • Vastaa Nika 15.8.2015 at 15:17

  Toi miesten sininen huppari lähtisi Lappiin ruskavaellukselle minun kanssani 🙂

 • Vastaa Ronja 16.8.2015 at 06:21

  Ohoi! Naisten musta L huppari olisi täydellinen purjehdusreissuillani Saaristomerellä 🙂

 • Vastaa Emm 16.8.2015 at 19:30

  Violetti huppari m-koossa lähtisi mukaan laskettelurinteeseen.

 • Vastaa Abe Silvennoinen 16.8.2015 at 19:35

  Ollaan muuttamassa ensikuussa Salt Lake Cityyn, UT, USA. Laitettaisiin vaimon kanssa huparit päälle erittäin mielellämme 🙂 Mä haluaisin ton miesten mustan XS tai (S) ja Millille naisten musta XS. Meidän viimeisiä päiviä Suomessa ja uutta elämää Amerikassa voi seurata youtubessa kanavalla Milli&Abe. abe.silvennoinen@gmail.com

 • Vastaa Kirsi 16.8.2015 at 22:29

  Huppari pääsis ihan ekana luostolle tunturiin. Ja miehän tylsänä ottasin mustan, toki ihan vaan sen takia, että mun haglöfsin kuoritakki on väriltään violetti. (: Koko olis S.

 • Vastaa Satu 17.8.2015 at 15:20

  Violetti s-kokoinen huppari lähtisi mukaan mökkireissuille! 🙂

 • Vastaa Laura 17.8.2015 at 15:34

  Syyskuussa Skotlannin tuuleen ja tuiskuun tämä olisi mahtava vaate!
  Violetti on komee.

 • Vastaa Mimppu 17.8.2015 at 18:19

  Musta lähtisi mukaan Prahaan! 🙂

 • Vastaa Nel 18.8.2015 at 11:27

  Naisten musta L-kokoinen ois super jees syksyn Venäjän seikkailuun 🙂

 • Vastaa Miina 18.8.2015 at 12:32

  Naisten musta L-koko. Olisi käytössä syksyn metsäretkillä ja luolien bongailussa.

 • Vastaa Mia 18.8.2015 at 13:55

  Naisten musta M! Lähtisi Allure Of The Seasille matkahuppariksi syyskuussa. Kannella (tai partsilla) voi olla iltaisin viileää, kyllä sinne tämmöinen vilukissa hupparin tarvitsee 🙂

 • Vastaa jenksu 18.8.2015 at 21:06

  naisten imperial purple koko s 🙂 ja (toistaiseksi) täällä suomessa. menen kesät talvet villasukat jalassa, joten tämä olisi oiva lisä lämmite syksyä ja talvea ajatellen uudehkon haglöfs:n pukuni alle. ja eihän sitä tiedä, mihin tämä elämä tässä vie.. 😉

 • Vastaa Peace 19.8.2015 at 03:50

  Käytännön syistä valinta on musta 🙂 Ihan syksyn kelejä uhmaisin kotimaassa nyt ensialkuun

 • Vastaa Ilona 19.8.2015 at 09:41

  Violetti, koko S olisi luottovaate mökillämme Kainuun sydämessä. Se päällä tarkenisi istua laiturin nokassa ja katsella syksyksi muuttuvaa maisemaa.

 • Vastaa Nakke 19.8.2015 at 12:21

  Naisten violetti M lähtisi Lappiin mukaan näin alkuun 🙂

 • Vastaa nanna 19.8.2015 at 15:31

  Naisten violetti XL-kokoinen huppari olisi ihana voittaa! Ottaisin sen mukaan Kanadaan ensi talvena. 🙂

 • Vastaa Hilla 19.8.2015 at 16:43

  Koko S ja suosikkivärini violetti ehdottomasti! 🙂 Ympäri kotimaanmantuja se tulisi mukana ja tällä hetkellä näyttäisi ensimmäiseksi pääsevän Norjaan mukaan.

 • Vastaa Laura 19.8.2015 at 16:52

  Mustana koossa S. Rovaniemen reissuilla ja mökillä tuollainen olisi ihan ehdoton! Mahdollisesti myös tulevaisuudesa häämöttävällä Norjan reissulla tuolle olisi käyttöä 🙂

 • Vastaa Virpi 19.8.2015 at 19:13

  Musta takki koossa m pääsisi ihan ensiksi syksyisille kotimaan mökkireissuille.

 • Vastaa Roosa 19.8.2015 at 19:21

  lila xs kokoinen huppari lähtisi sri lankalle!

 • Vastaa nina 19.8.2015 at 21:51

  Ihana violetti! Täydellinen vaelluksiin, skotlantiin, veneilyyn oman rakkaan kanssa… kaikkialle mukaan! ❤ koko s

 • Vastaa Kaisa 19.8.2015 at 22:28

  Mä ottaisin ehdottomasti ton oranssin ja koko L, ihanan värinen ja käyttäisin mökillä ja vaelluksilla ja joka paikassa 😀

 • Vastaa Kaisuli 19.8.2015 at 23:02

  Violetti naisten S-koko lähtisi mukaan syksyisille mökkireissuille.

 • Vastaa ahle 21.8.2015 at 10:32

  Miesten oranssi takki koossa L pääsisi mökille tuomaan kalastukseen ja veneilyyn mukavuutta.

 • Vastaa Ewe 21.8.2015 at 12:25

  Naisten violetti huppari m-koossa lähtis mun mukana syksyllä laphiin ja keväällä norjaan!

 • Vastaa Anu-Maria 21.8.2015 at 21:03

  Musta olisi täydellinen mökille syksyn pimeneviin ilmoihin ja tulevan talven tohinoihin!

 • Vastaa Mari 22.8.2015 at 12:04

  Ehottomasti violetti. Pääsisi ihan jokapäiväiseen käyttöön ulkoilessa 🙂

 • Vastaa Arska 22.8.2015 at 19:27

  Musta M-kokoinen huppari matkaisi mukaan kesämökille, jossa nyt elokuun iltana on yllättävän vilpoinen keli.

 • Vastaa Tarja 22.8.2015 at 21:33

  Arpaonnen suosiessa ottaisin naisten violetin kokoa L, ja se pääsisi seuraavaksi melkein ulkomaille Tallinnaan 🙂

 • Vastaa Lumikki 23.8.2015 at 09:10

  Naisten musta S-koko olisi valintani, ilahduttaisin sillä tytärtäni jonka mukana takki pääsisi taatusti retkeilemään ties minne 🙂

 • Vastaa Jaana 23.8.2015 at 10:33

  Violetti ihanuus tulisi varmasti ihan jokapäiväiseen käyttöön, mutta pääsisi myös mikromatkailemaan syksyisiin maisemiin metsiin ja pitkospuille.

 • Vastaa Mariamaria 23.8.2015 at 14:22

  Musta naisten M saisi lähteä matkakaveriksi Trondheimiin lokakuussa

 • Vastaa suskinen 23.8.2015 at 19:53

  Musta ja s-koko. Lähtisi heti geologian kenttäkurssille mukaan:)

 • Vastaa Iina 23.8.2015 at 20:32

  Jos arpaonni suosisi, ottaisin naisten S-kokoisen lilan hupparin. Se tulisi lämmikkeeksi muutaman kuukauden päästä Havaijille suuntaaville häämatkalennoille 🙂

 • Vastaa Emma 23.8.2015 at 21:40

  Miehelle sininen huppari koossa L, lähtisi mukaan Garmisch-Partenkircheniin.. 🙂

 • Vastaa Hanne 24.8.2015 at 10:33

  Ihana violetti xs-koossa lähtisi Lapin ruskaretkelle! <3

 • Vastaa Saana 24.8.2015 at 18:53

  Violetti s-koossa kaikkiin seikkailuihin!

 • Vastaa Maija 24.8.2015 at 22:07

  Musta huppari (xl) kelpaisi mukaan syksyn Kolin reissulle!

 • Vastaa Mike 24.8.2015 at 22:20

  Oranssi huppari päällä voisin maastoutua aika todella hyvin Kanadan vaahterapuiden siimekseen.

 • Vastaa