Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Rentouttavaa Joulua
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 24. luukku – Rentouttavaa Joulua!

24.12.2014

Joulukalenterin 23. reissumuistoa vuodelta 2014 ovat nyt julkaistu. Takanamme on hieno reissuvuosi ja montaa upeaa matkaa riikkaampana suunnataan kohti ensi vuoden seikkailuja. Lähipiirimmekin yllätykseksi Ruotsin reissu jäi todella vuoden viimeiseksi, sillä halusimme pitkästä aikaa vietää joulua ihan vaan kotona. Muumioitua sohvan nurkkaan, tuijottaa sarjamaratoneja, lukea kirjoja, nukkua ja nauttia ulkoilusta (onneksi!) valkoisessa maisemassa. Kolme edellistä joulua ovatkin vierähtäneet muualla: Vuonna 2011 olimme helteisessä Sydneyssä, 2012 Rukalla kauniissa talvimaisemassa ja viime vuonna lennettiin Singaporeen. Nyt on oman kodin vuoro. Ilolla olemme vuoden reissuja muistelleet ja vielä on jokunen tarina jäljelllä kerrottavana sekä kuva julkaistavana. Jouluhan on toiveiden aikaa, joten laittakaa ihmeessä niitä tulemaan, jos jotain erityisiä postausaiheita tulee mieleen.

 Jouluterveiset 2014 lähetämme kotipihaltamme ja toivotamme oikein rentouttavaa joulua missä ikinä sitä vietättekään! 

_MG_1141-Edit

Saatat myös pitää näistä

10 Kommenttia

 • Vastaa Sanna I Siveltimellä 24.12.2014 at 09:53

  Ja jälleen kerran – ihan huikee kuva! =) Ihanaa valkoista Joulua sinne kantakaupunkiin! Have a Happy Holidays!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 25.12.2014 at 11:14

   Kiitos Sanna ja ihanaa auringon täyttämää Joulua sinne Filippiineille <3

 • Vastaa Arna / Cocoa etsimässä 24.12.2014 at 12:16

  Ihana kuva! Ja mahdollisimman rentouttavaa laiskottelujoulua myös sinne!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 25.12.2014 at 11:15

   Kiitos Arna ja Arto, samoin teilla <3

 • Vastaa Kaukokaipuun Nella 27.12.2014 at 12:52

  <3

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.12.2014 at 20:58

   🙂

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta 27.12.2014 at 18:49

  Ihanaa Uutta Vuotta teillekin! Jouluhan jo suorastaan vilahti ohitse… Loistava joulukuva teillä kyllä, mahtavaa että sinnekin tuli lunta! Täällä kävi juuri päinvastaisesti, nimittäin lumi suli joulupäivänä pois…Nooh, tulee se sieltä varmasti vielä takaisin 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 27.12.2014 at 21:00

   Kiitos Annika! Nopeasti meni, mutta onhan tässä jo nautittukin. Onneksi tuli lunta ja vapaat vielä jatkuu, niin ehtii vähän talvestakin nauttimaan 🙂 Toivottavasti sataa teille pian takaisin ja pysyy täällä maassa. On kummasti valoisampaa ja energisempää!

 • Vastaa Iitukka 28.12.2014 at 12:02

  Olen hypännyt tämän blogin kelkkaan kesken vuotta. Muistaakseni jostain toisesta blogista luin teistä ja… badabum, olen koukussa. 🙂
  Huikeita kuvia, mahtava kerronta ja ennenkaikkea sellaisia kohdesuosituksia jotka eivät ole jokaikisessä matkaoppaassa.
  Teidän ja osin oman familymänin innoittamana olemme nyt suuntaamassa Singaporeen Helmikuussa. Takana on lista erinäisiä Aasian matkoja meilläkin,
  mukana listassa toki muutama muukin kohde. Siksi, erityisesti nyt tämä Singaporen matkakertomus on osaltani luettu niiiiiiiin moneen kertaan. Enhän varsinaisesti mikään kaupunkilomien rakastaja ole, mutta teidän kertomuksesta tuli ajatus, että miksi en anna mahdollisuutta maan näyttää.

  Mitä parhainta loppu vuotta ja seikkailuntäyteistä uutta vuotta 2015! Lupaan vastedeskin lukea joka ainoa postauksen asiaan kuuluvalla intohimolla 🙂

  Iitukka

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 28.12.2014 at 22:53

   Kiitos Iitukka mieltä mieltä lämmittävästä kommentista 🙂 Aivan mahtavaa kuulla, että blogistamme on ollut iloa ja inspiraatiota omien seikkailuiden toteuttamiseen. Toivottavasti Singapore täyttää vähintään kaikki odotuksesi ja että lomanne on onnistunut. Singaporeen singahtaisimme mekin vaikka heti ilomielin 😀 Reissurikasta uutta vuotta 2015 toivottaen!

  Vastaa