Pallontallaajat.net
Valikko
New York

Joulukalenteri 22. luukku – Ballerina

22.12.2014

Päiväkävely New Yorkin keskuspuistossa, Central Parkissa, tarjoaa paljon tuttuja maisemia sekä toimintaa katuartisteista softball peleihin, mutta koskaan ei tiedä mihin tai minkä näytökseen paikalle osuu.  Saapuessamme kauniille Bethesda-suihkulähteelle oli paikalla jättisaippuakuplien puhaltaja, trumpetisti sekä hyvin taitava ballerina, joka esitystensä välillä kertoi urastaan sekä elämästään positiiviseen ja avoimelta vaikuttavaan amerikkalaiseen tyyliin. Elämän verran treeniä oli vienyt esiintymään Sydneyyn, Losiin, aasian-rundille ja eurooppaankin, mutta nyt hän halusi tuoda tanssin iloa puistossa liikkuvien ihmisten iloksi. Jätimme naisen rahapurkkiin huomattavasti normaalia suuremman tukun taaloja kuin yleensä saippuakuplamiehen jäädessä nuolemaan näppejään. Hänellä kun ura vasta edessä…

_MG_9487-Edit

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa