Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Auringon lasku
Pallontallaajat.net
Valikko
New York

Joulukalenteri 21. luukku – Auringon lasku

21.12.2014

Nyt kun on fiilistelyn makuun päästy, niin jatketaan yhdellä vuoden komeimmista auringon laskuista. Se todistettiin marraskuussa New Yorkissa, kun tuo viime aikoina poissaolollaan loistanut valonlähde näytti meille parastaan laskeutuessaan jonnekin Vapauden patsaan takamaille. Brooklynin puolella kelpasi ihastella tätä sinisen ja punaisen kamppailua ennnen lopullista sulautumista yhdeksi, kun samaan aikaan näyttämöllä pönötti maailman upeimman kaupungin siluetti. Auringon laskuja ja sinisiä hetkiä on tänä vuonna ihasteltu blogissa enemmänkin: Tammikuussa oltiin Singaporessa,  helmikuussa muisteltiin vanhempia Koh Changin auringolaskuja IGTravelThursdayn puitteissa, kesällä käytiin Madeiralla pilvien yläpuolella ihastelemassa samaista näkyä ja syksyn puolella todistettiin vielä ennen New Yorkin matkaa yhtä kauneimmista Marrakechissa Tarinankertojan torilla. Näitä kelpaa muistella päivinä jolloin valoisan hetken pituus jää väistämättä alle kuuden tunnin. 

_MG_9445-Edit

 

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Inka 21.12.2014 at 10:02

    Aivan mahtava! Nää teidän joulukalenteripalat tuppaa vesittämään aika pahasti sen meidän ei New Yorkiin viiteen vuoteen -suunnitelman, kun jo nyt palan halusta pinkaista takaisin Ameriikan itärannikolle!

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 21.12.2014 at 10:38

      Kiitos Inka. Se teidän suunnittelemahan nyt oli jo ihan kuolleena syntynyt 😉 Tai ainakin vannomatta paras..

    Vastaa