Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 17. luukku – Poika, aasi ja autonkuljettaja

17.12.2014

Syksyn saapuessa kaupunkiin loikkasimme Aurinkomatkojen kyydissä Marokkoon Marrakechin ja Agadirin yhdistelmälomamatkalle. Marokko osoittautui jo suunnitteluvaiheessa erittäin monipuoliseksi ja buukkasimmekin itsemme istumaan useammaksi päiväksi autoon, jotta näkisimme viikon aikana mahdollisimman paljon. Agadirista käsin tehdyillä retkillämme kusikinamme toimi Karim (Karim the Dream kuten hän itsensä esitteli), jonka puheessa paistoi Seattlessa sekä venäjällä  vietetyt vuodet. Tämän mailmaa nähneen miehen kanssa oli varsin hauska keskustella ajomatkojen lomassa ja saimme valtavasti tietoa Marokon tavoista, kulttuurista ja suhteesta uskontoon. Toisena retkipäivänämme pysähdyimme Massa nimisessä kylässä ihastelemaan joen rantaan keitaan vehreitä maisemia. Ohitsemme ratsasti poika aasilla, jonka kyydissä oli useita tyhjiä vesikanistereita. Karim ryhtyi pojan kanssa juttusille paikallisella ja lopuksi antoi muutaman kolikon. Pojan jo ratsastettua pois kertoi Karim tämän olleen vedenhakumatkalla kotiinsa, jonne ei juoksevaa vettä tule. Hän halusi palkita pojan, koska tämä auttaa perhettään.

_MG_9188-Edit-Edit

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa