Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 12. luukku – Monipuolinen

12.12.2014

Madeira oli ennen kaikkea monipuolinen. Kurvailu pitkin rantateitä ja vuoristossa oli leppoisaa ja tarjosi aivan uskomattoman paljon ihasteltavaa. Koska saari on kompakti, niin saattoi viikossa kierrellä sen helposti ympäri ja nautiskella vaihtelevista maisemista. Päivän kuva on otettu saaren pohjoispuolella lähellä Porto Monizin kylää. Olimme ajelleet aiemmin päivällä jo paikan ohi, mutta koska tie näillä kohdin kulki pitkälti tunneleissa, niin emme olleet huomanneet tätä upeaa rantaa. Myöhään iltapäivällä laskettelimme vuorilta alas pikkutietä, joka laskeutui juuri kahden tunnelin ja jyrkän seinämän väliin. Seinämien välistä pilkottava ranta näytti mielenkiintoiselta ja pistimme auton parkkiin. Rannalle oli kasattu lukuisia kivipatsaita ihmisen toimesta ja meressä jokottävät isommat patsaat olivat suorastaan majesteetilliset niiden rinnalla. Ranta jäi mieleemme Madeiran kauneimpana. Lisää saaren pohjoisrannikon maisemia pääsee katsomaan täältä.

_MG_5718-Edit

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Maarit 14.12.2014 at 08:30

    Kerrassaan upea kuva! Madeira on vielä kokematta, niinkuin Azoritkin. Molemmat olisi tulevaisuuden haavelistalla 🙂

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 14.12.2014 at 10:12

      Kiitos Maarit 🙂 Azorit pitäisi päästä meidänkin kokemaan. Ja Madeiralle voitaisiin lähteä hyvin uudestaankin 🙂

    Vastaa