Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 11. luukku – hermoromahdus

11.12.2014

Teoria: Ostetaan 24h validit Hop-on-Hop-off liput ja huristellaan ihanasti täysturreina ympäri Funchalia. Bussi tarjoaa toistakymmentä kielivaihtoehtoa selostukselle kuulokkeisiin, joten säästyisimme lukemasta joka kirkon ja patsaan kohdalla mikä ja kuka ja miksi ja illalla voisimme palata nopeasti keskustasta samalla piletillä!

Käytäntö: Ensimmäinen vartti on jännä. Bussi on paikallaan ja kuulokkeistamme tulevan pelkän suhinan ei anneta häiritä vaan katselemme bussista hotelliamme keskustellen ympäristön arkkitehtonisista vaikutteista. Viimeinen vartti on tasan yhtä jännä. Bussi on silloin neljännen kerran varttia paikallaan edettyään hurjat kaksi kilometria hotellistamme itään. Tässä pisteessä Juhanan kaljun lämpötila saavuttaa “kananmunapaistopisteen”, lähtölaskenta päättyy, raketit käynnistyvät ja poistuminen kulkuvälineestä tapahtuu päättäväisesti. Lähiympäristössä chillailevat oppivat suomalaisia sanoja.

Countdown to meltdown 100, 99, selfie, 98...

Countdown to meltdown 100, 99, selfie, 98…

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa