Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Madeira
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 10. luukku – Vuodein huikein maisema

10.12.2014

Kesäloman lähestyessä kokonaista neljä viikkoa lomaa tuijotti tyhjyyttään kalenterissa. Juhannuksen jälkeisellä viikolla sateen piiskaama mitta tuli täyteen ja nappasimme lennot Madeiralle. Reissua ei suuremmin ehditty suunnittelemaan, mutta muutama mielenkiintoisen näköinen paikka kirjattiin talteen ennen lähtöä.  Yksi näistä oli Madeiran kolmanneksi korkein huippu Pico do Arieiro. Saavuimme paikalle myöhään iltapäivästä ja patikoimme jonkin matkaa polkua joka veisi saaren koreimmalle huipulle. Näkymät olivat henkeäsalpaavan upeat ja alla oleva maisema sai aikaan runsaasti rimastuneita kommentteja myös sieltä ruudun takaaa. Julistettakoon Pico do Arieiron maisema vuoden 2014 huikeimmaksi! Palasimme huipulle vielä uudemmin yö aikaan ja varsin mielenkiintoinen paikka oli silloinkin täyden kuun loisteessa.

_MG_5466-Edit

Saatat myös pitää näistä

14 Kommenttia

 • Vastaa Satu VW I Destination Unknown 10.12.2014 at 10:56

  Nyyh, me melkein päädyttiin Madeiralle jouluksi, mutta ei sittenkään… Siellä on kuulemma myös aivan mielettömät maastopyöräilymaastot. Tätä kuvaa katsoessa vähän harmittaa, mutta onpahan jotain mitä odottaa ehkäpä ensi vuoden aikana! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 11.12.2014 at 07:38

   Madeiralla vois kyllä harrastaa jos jonkinmoista aktiviteettia ja koska etäisyydet ei ole pitkiä niin ei harrastamisen tarvitse viedä koko päivää. Ihan täydellinen vaihtoehto teidän perheelle siis! Eikä kesälläkään ole varsinaisesti liian kuuma, joten reissuunhan voi lähteä milloin vain 😉

 • Vastaa Arja / Haavematkoja 10.12.2014 at 11:40

  Ihana kuva! Oltiin Madeiralla tammikuussa joitain vuosia sitten, ja tuo paikka oli silloin suljettu (syytä en enää muista, mutta liittyi tietysti säähän). Harmitti, ja näköjään ihan syystäkin. Hauska idea tämä joulukalenteri 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 11.12.2014 at 07:40

   Kiitos Arja 🙂 Talvikautena sääilmiöt vuorilla ymmärtääkseni saattavat haitata enemmänkin. Harmi, että teillä jäi maisemat tuolta näkemättä. Ensi kerralla on sitten toivottavasti parempi onni.

 • Vastaa Sukellus Asiaan 10.12.2014 at 11:58

  Mageeta on!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 11.12.2014 at 07:40

   Kiitos 😀

 • Vastaa Jenna 11.12.2014 at 12:55

  WAU! Hieno maisema 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 11.12.2014 at 21:24

   Eikös olekin 😀

 • Vastaa Ado 11.12.2014 at 22:54

  Wou! Näyttää huikeelta! Mua vaan huippaa jo pelkästä katselusta 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 13.12.2014 at 09:22

   Heh, kiitos Ado. Pakko myöntää, että vaikkei muuten yleensä kovin herkästi huippaa, niin tuossa kohtaa oli mukavampi pitää kaiteesta tai edes matkakumppanista vähän kiinni 🙂

 • Vastaa Suvi 12.12.2014 at 16:18

  Madeira on kyllä yllättäny mut ihan täysin, muistan tän kuvan jo silloin kun tää ensimmäistä kertaa oli täällä enkä voinu kuin ihmetellä, että miten tää voi olla Madeiralta kun oon ite kuvitellu sen olevan jotain ihan muuta 😀 Eli kiitos niistä postauksista ja mun silmien aukaisemisesta! Yhtä vaikuttava kuva kuin ekallakin kerralla tämä 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 13.12.2014 at 09:24

   Kiitos paljon Suvi ihanasta kommentista 🙂 Silmiä avaava kokemus oli meille itsellemmekin ja mukava kuulla, että se on välittynyt myös ruudun toiselle puolelle.

 • Vastaa Heidi / Maailman äärellä 16.2.2017 at 20:34

  Tulin ihastelemaan tänne sun vanhaan blogijuttuun näitä kuvia. Noin viikon päästä pääsen näihin maisemiin. Arvaa nousiko Pico do Arieiro must-listalle!? Niin upeat kuvat!

  • Vastaa Pingviinimatkat 16.2.2017 at 21:35

   Oih täällähän on teeman vaihdoksen myötä kuvat kivasti tuplana 😀 Ihanaa, että pääset pian näihin maisemiin ja toivottavasti löysit jutut missä oli vähän enemmänkin kuvia tuolta huipulta. Madeira on kyllä huikea! Ihanaa reissua Heidi <3

  Vastaa