Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Norja

Joulukalenteri 9. luukku – Hyppy ei niin tuntemattomaan

9.12.2014

Norjan matkalla adrenaliini kuohui koskiseikkailun lisäksi Bridge Swingin, eli siltakeinun muodossa. Kyseessä oli sillan kaiteeseen viritetty köysi, jonka varaan hypätään keinumaan alla kuohuvan kosken yläpuolelle. Käytännössä keinuessa pääsi lähes koskettamaan siltaa alapuolelta, mikä kieltämättä tuntui hieman karmivalta ensimmäisellä keinahduksella. Siinä missä herrat loikkasivat reunalta alas tuosta noin vaan, niin oli porukan naisväellä vähän voimakkaampia reaktioita. Millalla meni kaikki ihan hyvin oikeastaan tähän kuvaan ikuistettuun hetkeen asti. Se fiilis kun köysi on vielä löysä, jalkojen alla on pelkkää kuohuvaa vettä ja aivot lähettävät ensimmäisen paniikkikäskyn, on aika epätodellinen. Vaikka hommaan oli kuinka psyykattu ja vapaaehtoisesti lähdetty, niin karjasu joka voi lähteä naisen suusta ilmalennon aikana piiskaa sillalla seisovien tärykalvoja. Itse keinuminen tiukentuneessa köydessä taas oli varsin mukavaa ja jälkifiilarit todella makoisat! 

_MG_3673-horz-vert

Siltahypyn Norjassa mahdollisti Heidal Rafting

Saatat myös pitää näistä

8 Kommenttia

 • Vastaa Kea / Deep Red Blues 9.12.2014 at 17:31

  Yikes. En voi muuta sanoa. En tajua vieläkään että oikeasti tein ton!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 9.12.2014 at 18:37

   Hih, olihan siinä kokemusta ja sulattelemista kerrakseen. Mutta tärkeintä ehdottomasti, että sen menit ja teit! Itsensä ylittäminen on ihan parasta.

 • Vastaa Satu VW I Destination Unknown 9.12.2014 at 21:39

  Ihan samat fiilikset kuin Kealla! Hyvä me!! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 9.12.2014 at 21:51

   Hyvä me tosiaan! Fiilis siinä vaiheessa kun oli päästy takaisin sillalle oli aikamoisen mahtava 🙂

 • Vastaa Anne | Metallia Matkassa 10.12.2014 at 18:16

  Apua, en varmaan uskaltaisi. 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 11.12.2014 at 07:44

   No uskaltaisit 😀 Ryhmäpaineessa viimeistään, kuten meistä parille kävi. Eikä varmaan kaduttanut.

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta 11.12.2014 at 04:32

  Ai kauheeta! Näyttää tosi hauskalta ja kiehtovalta ja varmaan itsekin kokeilisin jos tilaisuus tulisi, mutta noita kuvia katsellessa tuntuu että saatan olla salaa tyytyväinen, jos tilaisuutta ei koskaan tulekaan 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 11.12.2014 at 07:43

   Hah 😀 Kiehtovaa tosiaan ja järkytyksen jälkeen olo maan kamaralla oli taas aika upea! Lähes kaikkeahan sitä pitää kokeilla jos tilaisuus tulee!

  Vastaa