Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Rondane
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 8. luukku – Ryhmäreissu

8.12.2014

Sitähän voisi kuvitella, että kun viisi kohtuullisen usein matkustavaa matkabloggaajaa lähtee yhdessä reissuun, niin sujuu kaikki kuin rasvattu. Harvemmin kuitenaan kohdalle on sattunut pariin päivään niin monia pikku mokia kuin mitä kesän korville sijoittuneella Norjan reissulla. Ihan jo perusteista lähtien, kuten kuinka pakata käsimatkatavarat. Esimerkiksi Helsingin päässä Milla joutui turvatarkastuksen haaviin yrittäessään viedä sveitsiläistä osaamista koneeseen teräaseen muodossa. Vastaavia pikkujuttuja kun säädettiin tarpeeksi monia viikonlopun aikana, niin totesimme ettei se reissuviisaus ainakaan ryhmässä pääse tiivistymään. Koheltamassa mukana olivat  Deep Red Blues -blogin Kea ja Archie Gone Lebanon -blogin Inka miehensä Karimin kanssa. Perillä Norjassa meistä piti huolta Destination Unknown -blogin Satu, jolle kuuluu kaikki kiitos upeista järjestelyistä. 

Lisää kuvia Rondanen kansallispuistosta voi katsella täältä ja täältä, sekä tietysti reissukavereiden blogeista! 

_MG_3283-Edit

Saatat myös pitää näistä

7 Kommenttia

 • Vastaa Inka 8.12.2014 at 12:17

  Haha, jostain syystä määki tässä just viikonlopusta inspiroituneena pohdiskelin vastaavaa postausaihetta! 😀 Ehkä se tullee vielä ulos, sen verran päteviä koheltajia kun tunnutaan olevan.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 8.12.2014 at 22:42

   Joo reissu reissulta ei auta kuin katsoa peiliin ja tunnustaa törttöilynsä 😀

 • Vastaa Satu VW I Destination Unknown 8.12.2014 at 16:12

  Aaah mitä muistoja! Seuraavaksi teidän pitää tulla kokemaan talvinen Norja 😉

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 8.12.2014 at 22:43

   Samaa mieltä seuraavista Norjan maisemista! Miten se tuntuukin, että tästäkin reissusta on jo pieni ikuisuus…. Juurihan me siellä periaatteessa oltiin!

 • Vastaa Kea / Deep Red Blues 9.12.2014 at 17:51

  Mitä mä muka törttöilin? 😀

 • Vastaa Kea / Deep Red Blues 9.12.2014 at 17:51

  En myönnä mitään!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 9.12.2014 at 18:38

   Hah-haa 😀 Ei aleta kaivelemaan, vaan pysytään tyytyväisinä jos kaverit ei enää muista sun osuutta 😉

  Vastaa