Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Suomi

Joulukalenteri 7. luukku – Banaaninuttura

7.12.2014

Talvikuukaudet Milla viiletti lähinnä omilla reissuilla Levillä, Saksassa ja Tallinnassa. Yhteisesti jatkoimme lähiseutumatkailua ja kävimme katsastamassa mm. Hakasalmen huvilan Rasvaletti-näyttelyn. Vierailu oli varsinainen aikamatka 50-luvulle kampauksia myöden ja ihastuimme ikihyviksi. 

IMG_0687

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Satu VW I Destination Unknown 7.12.2014 at 23:03

  Tämän banaaninutturan muistan erinomaisesti! Milla olisi ollut ihan kotonaan 50-luvulla 😉

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 8.12.2014 at 07:14

   Hah 😀 Tiedä sitten jaksaisko sitä laittaa joka päivä itseään yhtä tyylikkääksi kuin mitä naiset 50-luvulla laittoivat. Hieno vuosikymmen kuitenkin ehdottomasti! Kiva, että oli jäänyt mieleen 🙂

 • Vastaa Inka 8.12.2014 at 12:56

  Parasta tässä kuvassa on kyllä tuo Millan tyytyväinen ilme – niiiin muikea! Ja kävin muuten teidän suosituksesta Karimin kanssa tsekkaamassa tuon näyttelyn, ja olihan se mielenkiintoinen näin uushelsinkiläisenkin näkökulmasta.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 8.12.2014 at 22:45

   Hei vitsi miten kiva kuulla, että tykkäsitte! Odotetaan jo ihan kuumeisesti seuraavaa näyttelyä joka aukeaa keväällä 🙂

  Vastaa