Pallontallaajat.net
Valikko
Helsinki Suomi

Joulukalenteri 6. luukku – Miniloma taivaassa

6.12.2014

Palattuamme Aasiasta Suomeen ammotti kalenteri tyhjyyttään yhteisten reissujen osalta. Kauan ei mennyt seuraavan varaamiseen, mutta sitä odotellessa päätimme harrastaa minilomailua ja lähiseutumatkailua. Yksi minilomista vei vain muutaman korttelin päähän kodistamme, nimittäin Hotel Haveniin. Minilomalle lähdettiin ilman kameroita ja ainoakainen muisto virkistysreissusta onkin tämä Millan kännykällä otettu räpsy huoneesta. Vuoden aikana on todistettu moneenkin otteeseen, että nämä pienet ja lyhyet repäisyt arjesta toimivat mitä parhaimpina piristysruiskeina, eikä maksa maltaita! 

Kameravapaalla lomalla kuvat otetaan Millan iphonella

Kameravapaalla lomalla kuvat otetaan Millan iphonella

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Vastaa