Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Joulukalenteri 5. luukku – Luksusbonus

5.12.2014

Talvilomamme paluumatkalle tuli mutka matkaan. Istuttuamme kolme tuntia koneessa odottelemassa A380 jättilläiskoneen lähtöä kohti Pariisia kertoi kapteeni lopulta uutisen matkan viivästymisestä vuorokaudella. Yöllisen lentokenttä härdellin jälkeen meidät ja muutama sata muuta matkustajaa kuljetettiin lopulta busseilla hotelleihin nukkumaan. Marriott Putrajaya oli varsin mukava paikka vuorokauden odotteluun. Mutka matkassa sen jälleen opetti, että uima-asuja ei pidä pakata ruumaan menevään laukkuun edes paluumatkalla, sillä ylimääräisellä välistopilla tulee niille kuitenkin käyttöä. Tilapäisuimavermeistä ei ole kuvatodisteita, vaikka ne varmuudella hyvät naurut kirvoittaisikin. 

_MG_4337-Edit-Edit

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Heidi / Auringon alla 5.12.2014 at 16:19

    Aika upea aula! Ja hih, hyvä opetus myös pakkaamisesta 🙂 Minäkin pakkaan aina menomatkalle bikinit ja flipflopit käsimatkatavaroihin, mutta nyt täytyy tästä lähtien laittaa myös paluuta varten 😀

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.12.2014 at 11:48

      Voit kuvitella, että aamuyöstä tuli hierastua silmiä kun saavuttiin hotellille ja astutiin aulaan 😀 Aikamoinen kompleksi. Tuntuu, että tässä on joutunut oppimaan vähän kantapään kautta näitä käsimatkatavaroiden pakkaukseen liittyviä kysymyksiä.

    Vastaa