Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Singapore
Pallontallaajat.net
Valikko
Singapore

Joulukalenteri 4. luukku – Värikäs ja viihdyttävä

4.12.2014

Lentokentistä puhuttaessa sana viihdyttävä ei yleensä tule ensimmäiseksi mieleen. Singaporessa on osattu ajatella toisin ja Changi Airport ansaitsisi suuremmankin esittelyn. Kenttä on niin täynnä viihdettä ja viihdykettä, että ei haittaa vaikka joutuisi useammankin tunnin odottelemaan. Löytyy pelihallia, elokuvia, kuntosali, uima-allas, ulkopuutarhoja, erilaisia ravintoloita ja ties mitä palveluita  ostosmahdollisuuksista nyt puhumattakaan. Kannatamme ehdottomasti värikkäiden orkideapuutarhojen ja massiivisten viherkasviasetelmien lisäämistä muillekin lentokentille! 

_MG_4320-Edit-2-tile

 

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Inka 4.12.2014 at 17:28

    Jeeeeee tätä on ootettu! Kieltämättä olisin toivonut vähän laajempaa mutta tää on sentään jotain, joten oon tyytyväinen että huomioitte sen mun vuosi sitten pikkujouluissa esittämäni toiveen. 🙂

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 4.12.2014 at 22:04

      Joo kieltämättä on tunnustettava, että pisto on tunnettu sydämessä ja tämä on melkein vuoden jälkeen toteutettu hätäratkaisu 😀

    Vastaa