Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - Gardens by the Bay
Pallontallaajat.net
Valikko
Singapore

Joulukalenteri 3. luukku – Robopuu

3.12.2014

Penangilta palasimme vielä pariksi päiväksi Singaporeen. Reissu huipentui iltaan Gardens by the Bayn alueella, jossa ihastelimme superpuiden alla hienoa valo- ja äänishowta. Singapore on kuin aikuisten huvipuisto. Helsingin kokoinen viiden miljoonan asukkaan kaupunkivaltio tarjoaa aina jotain uutta ja erilaista. Nähtäväksi jää mitä mielenkiintoista saamme ensi kerralla kokea, mutta varmasti myös täällä vierailemme vielä pimeän aikaan uudestaan. Tämän päivän luukusta löytyykin video upeasta ja uniikista robopuuviidakosta!

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa Heini 3.12.2014 at 08:00

  Tää kalenteri on tosi kiva idea! Singaporeen pitää kyllä vielä joku päivä päästä

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 3.12.2014 at 14:35

   Kiitos Heini 🙂 Singapore on kieltämättä kokemisen arvoinen kaupunki. Vaikka moneenkin kertaan!

 • Vastaa Sanna I Siveltimellä 3.12.2014 at 08:32

  Samaa mieltä! Kalenteri on huippu idea! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 3.12.2014 at 14:35

   Kiitos Sanna 🙂

  Vastaa