Pallontallaajat.net
Valikko
Malesia Penang

Joulukalenteri 2. luukku – Aito ja alkuperäinen

2.12.2014

Penangilla maailma kutistuu mitä ruokaan tulee. Pääkaupunki Georgetownin kujilla ollaan milloin Kiinassa ja milloin Intiassa niin konkreettisesti, että siirtomaavallan aikainen eurooppalaistyylinen arkkitehtuuri vain vaivoin saa muistuteltua missä ollaan. Megasafkakulttuurien sulatusuunissa.

Kaikkea löytyy kello viiden teestä sambal-meininkeihin eikä halpoja kopioita tarvitse pelätä. Etenkin intialaiselle sekä hawker center -osastoille merkkaillaan matka matkalta lisää nuppineulanpäitä lempiravintolakarttaamme. Siihen aitoon ja alkuperäiseen.

_MG_3864-Edit

Ravintola Karaikudi tarjosi varsin maittavia Intialaisia ruokia

Lisää kokemuksistamme Penangin ruokaympyröistä voi lukea täältä!

Saatat myös pitää näistä

2 Kommenttia

  • Vastaa Marikaw 2.12.2014 at 18:39

    Nam! Tarviiks muuta kommentoida. 😀 Näyttää ihan superhyvältä. Lähes viikoittain tulee käytyä esim. Nepalilaisessa ravintolassa syömässä, mutta olisi ihana päästä syömään sitä “oikeaan” ympäristöön.

    • Vastaa Pingviinimatkalaiset 2.12.2014 at 21:54

      Heh, kieltämättä lounas toimiston läheisessä Nepalilaisessa kävi myös mielessä tätä postausta tehdessä 😀

    Vastaa