Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Navigointia - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Navigointia

5.10.2014

Kuten monet teistä huomasivatkin muokkasimme kesän korvilla hieman blogin ulkoasua. Kuvat pääsevät nyt varmasti paremmin oikeuksiinsa ja toivottavasti olette edelleen löytäneet linkit, jotka sivupalkista muutoksen yhteydessä siirrettiin muualle. Avainsanalinkit ja arkistot löytyvät kohdelistojen lisäksi sivun alalaidasta. Pidempi reissu, josta kaikkia sai kolmisen vuotta sitten alkunsa, löytyy omalta sivultaan kootusti otsikkokuvan alta Puoli vuotta tien päällä linkkiä klikkaamalla. Nyt myös kaikki reissukohteet on kerätty omalle sivulle nimellä Matkat ja kohteet, joten jatkossa myös sivun ylälaidasta pääsee helpommin niihin käsiksi. Mikäli mieleen tulee toiveita tai palautetta ulkoasusta, luettavuudesta tai aiheista, niin aina saa laittaa viestiä tulemaan. Tuolta uudesta kohteiden linkkilistasta löytyy muuten jo seuraava reissukohteemmekin, mutta linkit vielä tietysti puuttuvat. Jotain ihan uutta siis pian luvassa!

Kollaasi_1

Saatat myös pitää näistä

7 Kommenttia

 • Vastaa Inka 5.10.2014 at 22:10

  Samat menot meikälläki menossa, ja just eilinen aamupäivä ja tää päivä meni jenkkireissujen navigaatiosivun luomiseen, ja homma jatkuu taas kunhan on aikaa. Pala kerrallaan, mutta hyvä tästä tullee. Miten meillä onki aina samat ajatukset samaan aikaan? 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 5.10.2014 at 22:45

   Heh 😀 Vielä pitäis vaan pitää ne siivoustalkoot, että saatais mekin Bloggerin aikaisten postausten kuvat järjestykseen ja jutuista siistimmän näköisiä. Mutta täytyy vaan nyt tyytyä vielä hetki niihin sellaisenaan, kun on näitä uusia reissuja ja niistä tulevat jutut ajanee taas mystisesti edelle 😉

 • Vastaa Heidi 7.10.2014 at 20:41

  Tervehdys! Mistä tuo “Pingviinimatkalaiset” osiosta löytyvä kuva on otettu? Aivan huikeet maisemat!!!!!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 7.10.2014 at 21:55

   Kiitos Heidi! Se on otettu Madeiralla. Enemmän kuvia noista maisemista siis löytyy Madeira linkin alta ja Pico de Arieiro postauksesta 🙂 Huikeat oli kerrassaan!

 • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 8.10.2014 at 10:45

  HIANO on!! 🙂 Mun pitäisi edelleen siivota oma blogi ja ne vanhemmat postaukset, mutta mistähän siihen löytyisi aikaa. Jaiks. No, ehkä “sitten joskus”… 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 9.10.2014 at 21:33

   Oon ajatellut, että joku ilta ostan “siivousviinin” ja rykäsen kerralla 😀

 • Vastaa meriharakka 25.10.2014 at 10:39

  Kannatettava ajatus tuo toteuttamasi lista blogin jutuista per kohde – itse ainakin jonnekin juuri mennessäni kaivelen blogeista(kin) juttuja juuri kyseisestä kohteesta – jos vaan löydän ne! Me toteutimme tuon kohdelistan blogin oikeaan laitaan – ja maabongareina yhden (TCC) maabongauslistan mukaisesti, vähän tarkemmallakin jaolla kuin maat.

 • Vastaa