Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
New York

Kuvapula!

17.5.2014

Niin mahtavaa kuin tämä bloggaaminen onkaan, niin täytyy kyllä myöntää, että viimeisen viikon aikana olen päästänyt parikin parahdusta. Yleensä New York kaipuuseen auttaa suorastaan muiden reissukuvien ihastelu ja haaveilu omista sinne suuntautuvista seuraavista matkoista. Nyt tuntuu, että jokatoinen on vähintään juuri palannut sieltä tai menossa lähikuukausien aikana. Feedit täyttyvät New Yorkista ja hetkittäin on tehnyt ennemminkin mieli rullata ohi huomatessani uusia postauksia tai artikkeleita maailman upeimmasta kaupungista. Niin monta hyvää syytä olisi jo ostaa lentoliput (jos mitään syitä nyt ylipäätään tarvitaan), mutta vielä täytyy hieman malttaa. Elämä ja reissusuunnitelmat eivät ole aina pelkästään omissa käsissä. Yksi ihan ehdottoman hyvä syy on kuitenkin se, että meillä ei ole kohta enää esittää uutta kuvamateriaalia edes täällä blogissa! Tarvitaan lisää kuvia joihin upputua tällaisina hetkinä…

_MG_3689 _MG_3536 _MG_3635

Parin viikon kuluttua päästään sentään taas vihdoin matkaan! Vaikkakaan ei New Yorkiin, mutta upeaan paikkaan kuitenkin 🙂

Saatat myös pitää näistä

5 Kommenttia

 • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 17.5.2014 at 13:22

  Jee jee jee – upeassa paikassa teitä jo pian odotetaan 🙂 Ihanaa viikonloppua teille Suomeen!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 18.5.2014 at 10:14

   Kiitos Satu samoin 🙂 Täälläkin jo lähtöä odotellaan kovasti!

 • Vastaa Kea 17.5.2014 at 14:41

  Mulla sama ongelma kuvien puutteen kanssa… joskus vanhassa on vara parempi. Kohta meillä ei kuitenkaan enää ole sitä ongelmaa! 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 18.5.2014 at 10:15

   Sanoppas muuta! Ja ehkä sitä jaksaa sitten taas käydä arkistoja läpi uudella innolla kun on välistä saanut uuttakin materiaalia 🙂

 • Vastaa Inka 18.5.2014 at 11:52

  Ei se auta ku buukata lennot ja lähtä kasvattamaan kuvakavalkadia. Oon varma, että pääsette Nykiin vielä tänä vuonna!

  Ja se parin viikon päässä odottava reissu.. Vauu-uu, siitä tulee niin mahtava!

 • Vastaa