Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Pingviinimatkat - matkablogi
Pallontallaajat.net
Valikko
Italia Sorrento

IGTravelThursday – Sorrento, Italia 2004

15.5.2014

Ihan alkuun kiitos kaikille PIECE OF Memories –arvontaan osallistuneille. Aivan uskomattoman monta upeaa tarinaa ja muistoa jaoitte kommenteissa ja kernaasti olisi palkittu useampikin. Tällä kertaa Random.org suosi arpaa numero 23. jonka takaa löytyi Tehan kommentti. Vielä kerran onnea voittajalle!

Kysyimme teiltä arvontaan liittyvässä postauksessa, että kuka on vaikuttanut omaan sisäiseen maailman matkaajaasi eniten ja miksi. Tämän torstain kunniaksi jaamme teille muutaman kuvan kymmenen vuoden takaiselta Italian reissulta. Matkalta jossa opimme eniten toisistamme maailman matkaajina, eli siltä ensimmäiseltä yhteiseltä kesälomalta.

IMG_5534 IMG_5543 IMG_5531

Sorrento on kohteena monipuolinen. Läheltä löytyy useita päiväretkikohteita kuten Pompei, Caprin saari ja kaunis Amalfin rannikko. Jos päivän haluaa viettää kaupungissa, niin junalla pääsee helposti Napoliin. Mikäli taas mielii patikoimaan tai haluaa muuten vaan tarkistamaan Milla Magian kotikonnut, niin Vesuviukselle voi myös kiivetä (ellei ole liian kuuma).

IMG_5542

Amalfin rannikkoa

IMG_5538

Kapea kuja vei rannalle

IMG_5539

Sorrenton ei ranta ei ollut varsinainen hiekkaranta, mutta kallioiden seasta löytyi mukavia omia koloja joissa kärventää nahkaa ja pulahtaa uimaan

IMG_5532

Bloggaaja vm. 2004 kirjaa päivän tekemiset muistikirjaan auringon laskun aikaan

IMG_5541

Terassiltamme kelpasi auringon laskun aikaan ihastella Vesuviusta

****

Torstaisin jaamme blogissa otoksia Millan Instragram -tililtä osana kansainvälistä Instagram Travel Thursday -tempausta! Millan IG-tilin löytää nimellä @millapingviini. Suomessa viikottaista matkailun ilosanomaa Instagramin kautta levittävät ehtoisat emännät Destination UnknownKaukokaipuun tai Running With Wild Horses -blogien takana.

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa Amanda 15.5.2014 at 13:53

  Aikamoisista maisemista on pingviinimatkalaisten meininki lähtenyt liikkeelle. Erityispisteet Millan -04 kuvasta! Auringonlasku, muistikirja ja kynä – asian ytimessä on oltu jo alusta saakka. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 15.5.2014 at 21:14

   Joo nautiskelijoiden vikaa meissä on vähän aina ollut 😀 Itsekin käydessäni kuvia läpi totesin, että on tosiaan ollut aika upeat maisemat meidän majapaikasta. Kävin lunttaamassa hinnatkin ja on vaatimattomasti kolminkertaistuneet, hui!

 • Vastaa Lena / london and beyond 15.5.2014 at 16:07

  Niissä ensimmäisissä yhteisissä matkoissa on aina sitä jotain 🙂 Me käytiin ensi kertaa yhdessä Prahassa (jos Suomea ja Italiaa ei lasketa) ja olihan se ihana reissu. Mun on pakko päästä Sorrentoon joku kaunis päivä, olen kuullut siitä niin paljon hyvää. <3

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 15.5.2014 at 21:21

   Ekaa kertaa mekin olimme yhdessä ulkomailla Prahassa, mutta silloin minä reilasi ja J tuli sinne treffaamaan kolmeksi yöksi, joten siihen sisältyi monin verroin erossa olo ajan takaisin ottamista. Muutenkin oli tietysti vähän eri juttu, kun toiselle Praha oli yksi etappi isommassa kuvassa. Kerrassaan mahtavat olivat nuo kolme päivää 😉 Tämä Sorrento oli sitten ihan kunnon ensimmäinen yhteinen reissu. Sullakin tuo Italian nähtävien kohteiden lista senkun kasvaa. Erittäin ymmärrettävää 😉

 • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 15.5.2014 at 22:56

  Terveisiä Italiasta, tosin hieman eri seuduilta kuin mistä nämä kuvat on otettu! Ja kyllä, pisteet lähtevät täältä myös Millalle muutaman vuoden takaa 😉

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 17.5.2014 at 07:49

   Hah 😀 Oi onnea kun saat olla Italiassa, nauti!

  Vastaa