Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Gardens by the Bay – By Night - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Singapore

Gardens by the Bay – By Night

1.2.2014
_MG_4181

Singapore skyline – Click larger

Alun perin meidän oli tarkoitus tutustua puutarhoihin yhdessä, mutta rankkasateen puututtua peliin muuttuivat suunnitelmamme hieman. Milla siis suuntasi tarkastelemaan puutarhoja itsekseen päiväsaikaan, mutta palasimme alueelle vielä myös yhdessä pimeän aikaan palattuamme Penangilta takaisin Singaporeen. Kahdesta visiitistä opittuamme suosittelemme vierailua tänne taianomaiseen puutarhaan myöhäisestä iltapäivästä ja varaamaan aikaa vähintään yhdeksään asti illalla. Katetut maksulliset puutarhat ovat avoimena klo 20 asti ja Singaporessa aurinko laskee puoli kahdeksaan mennessä. Jos siis suuntaan esimerkiksi viiden aikoihin alueelle ehdit kuvaamaan alueen vielä päivän valossa, kiertelemään sisätiloihin rakennetut puutarhat rauhassa, lampsimaan lenkkeilevien paikallisten perässä Marina Barragelle ihailemaan auringonlaskua ja palaamaan vielä 20:45 mennessä superpuumetsään nauttimaan huikeasta valo- ja äänispektaakkelista. Spektaakkeli järjestetään myös klo 19:45 joten hätäisemmät pääsevät ihastelemaan sitä aiemminkin.

Mikäli puutarhat eivät suoranaisesti kiinnosta (vaikka ihan hieno kokemus olivatkin) tai reissaat budjetilla, niin ei aluetta kannata missään tapauksessa jättää väliin. Ainoastaan massiiviset katetut puutarhat Flower Dome ja Cloud Forest vaativat dollareiden lyömistä tiskiin (ulkomaalaiset 28 Singaporen dollaria, paikalliset pääsevät halvemmalla), muuten alueesta saa nauttia täysin ilmaiseksi. Puutarhojen ja Marina Barragen välistä löytyy myös Food Court alue, jossa voi tyydyttää kohtuullisella hinnalla niin isomman kuin pienemmänkin nälän. Erityisesti tarjontaa löytyy merenelävistä ja Satay-tikuista.

_MG_4193 _MG_4209 _MG_4214 _MG_4223 _MG_4230 _MG_4260 _MG_4243-tile

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa Kea 1.2.2014 at 11:19

  Ihan älyttömän hienoja nuo yölliset maisemat! Merenelävät ja satay-tikut kelpaisi myös. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.2.2014 at 20:02

   Suurkaupunkien yöllisessä maisemassa on vaan jotain taikaa. Voisi tuijottaa loputtomiin 🙂

 • Vastaa Teea 1.2.2014 at 14:39

  Todella upeita kuvia! Olisi varmasti näkemisen arvoinen paikka illalla.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.2.2014 at 20:03

   Kiitos Teea! Ihastuimme paikkaan niin, että hyvä kun ei menty uudestaan vielä seuraavanakin iltana 😀

 • Vastaa Kaukokaipuun Nella 1.2.2014 at 16:51

  Aivan mielettömän kaunista! Ens kerralla mäkin pääsen sitten toivottavasti ihastelemaan yömaisemia. (: upeita kuvia!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.2.2014 at 20:05

   Kiitos Nella! Olihan se tosiaan upea paikka päivälläkin, mutta pimeän tullen paikassa oli kyllä jokseenkin erityisen makea. Ensi kerralla omalla aikataululla 🙂

 • Vastaa Annika - Tarinoita Maailmalta 1.2.2014 at 17:20

  Vau hienon näköistä! Aivan mahtava tuo suihkulähdekuva..Eli neuvot on otettu talteen, jos tie käy Singaporeen niin suuntaan sinne iltapäivällä 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 1.2.2014 at 20:07

   Kiitos Annika 🙂 Singapore on kyllä aivan käsittämätön paikka. Taas seuraavalla vierailulla on jotain mieletöntä uutta koettavaa ja meidän vauhdilla aika monta vanhaakin juttua 😀

 • Vastaa Maiju ja maailma on sun 3.2.2014 at 02:31

  Huikeita kuvia! Ootte kyllä taitavia!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 3.2.2014 at 17:39

   Kiitos Maiju 🙂

 • Vastaa Satu VW / Destination Unknown 10.2.2014 at 12:47

  Ajattelen aina että isot kaupungit ahdistaisivatm mutta kyllä näistä kuvista tuli sellainen fiilis että ehkä sitä Singaporellekin pitäisi joskus antaa mahdollisuus…? Terkkuja täältä rannalta, onko teillä jo seuraavat reissut buukattuna? 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 12.2.2014 at 22:29

   Oi kyllä ehdottomasti kannattaa antaa Singaporelle mahdollisuus! Varmaan lempein kaikista suurkaupungeista 🙂 Seuraavaa yhteistä reissua ei ole juuri nyt buukattuna, mutta suunnitelmia sen sijaan on vaikka kuinka 🙂 Työkuviot vaikuttaa niihin mahdollisuuksiin nyt sen verran paljon, että täytyy ottaa harkittuja askelia toteutuksen suhteen 😉 Teidän loma on täältä kaukaa vaikuttanut ihan taivaalliselta <3

  Vastaa