Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Jaossa pari pilettiä matkamessuille! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Kohteeton

Jaossa pari pilettiä matkamessuille!

19.12.2013

Päivälleen vuosi sitten saimme yhden blogimme historian riemastuttavimmista sähköposteista. Viesti sisälsi informaatiota siitä kuinka tammikuun matkamessuilla tultaisiin jakamaan Suomalainen matkailupalkinto.  Yhdessä yleisöäänestyksellä ratkaistavassa kategoriassa on ehdolla kolme blogia ja Pingviinimatkat oli valittu yhdeksi finalistien joukkoon. Voitto kolahti Rantapallon Pikavuoro maailman ympäri -blogille, mutta me olemme edelleen aivan järjettömän ylpeitä siitä, että pikkublogimme huomioitiin kyseisellä ehdokkuudella ja ylettömän iloisia siitä kaikesta tuesta jonka ruudun takaa teiltä lukijoiltamme saatiin!

Matka_Bloggaaja_logo13

Vuosi on vierähtänyt ja edessä häämöttää uudet messut. Tammikuussa 17.-19.1.2014 järjestettävillä messuilla on jälleen luvassa uusia mielenkiintoisia kohteita ja esimerkiksi erityisesti ruokiin keskittynyt Tasty Travel -alue. Ohjelman messuille löydät täältä. Viime vuotinen messutarjonta yllätti oikein positiivisesti ja olimmekin iloisia saadessamme osallistua seuraaville messuille bloggaajapasseilla. Vielä suurempi ilo on kuitenkin se, että pääsemme arpomaan teidän lukijoiden kesken kaksi pilettiä itse messuille!

Arvontaan osallistuminen on helppoa ja sana vapaa kommenttilootassa. Kernaasti kuulisimme mikä on saanut pysymään siellä ruudun takana ja matkassa mukana.

Arvontaan osallistuvat kaikki kommentin jättäneet ja osallistua voi Tapaninpäivän iltaan  27.12. klo 23:59 asti. Pyrimme arpomaan liput reissun päältä heti 28.12. aikana. Yksi kommentti vain voi voittaa, eli voittaja saa molemmat piletit. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi (näkyy vain meille), jotta voimme ilmoittaa mahdollisesta voitostasi!

Messuilla on muuten oivallinen mahdollisuus tavata muita reissaamiseen hurahtaneita ja kasvoja blogien takaa. Viime vuonna kohtasimme Inkan kanssa ensimmäistä kertaa juurikin messuilla ja sittemmin olemme viettäneet bloggaajien kesken monen monta mukavaa iltaa reissusuunnitelmista ja kokemuksista jauhaen.  Sitä kun ei koskaan voi tietää mistä löytyy sielunsiskoja tai veljiä, saati sitä mitä kaikkea niistä kohtaamisista voikaan syntyä!

Saatat myös pitää näistä

14 Kommenttia

 • Vastaa Tutankhamon 19.12.2013 at 22:42

  Meikäläiselle on iskeny taas(onneksi) matkakuume. Toivottovasti asiat loksahtaa paikalleen ja ens kesänä pääsisin juoksee härät persuksissa San Fermin festivaaleilla! =)

  tuukka.tarpeenniemi@gmail.com

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:04

   Matkakuume paras mahdollinen kuume! Onnea arvontaan ja oikein hyvää joulua.

 • Vastaa Arla 19.12.2013 at 22:53

  Kovin montaa blogia en jaksa seurata, mutta teitä jaksaa 🙂 teksti on sujuvaa lukea, kuvat Kuvia eikä räpsyjä, jutut kirjoitettu kärsivällisyydellä – sitä ei itseltä taida löytyä 😉

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:06

   Kiitos Arla kauniista sanoistasi 🙂 Onnea arvontaan ja oikein mukavaa joulua!

 • Vastaa Heini 20.12.2013 at 10:33

  Josko sitä pääsisi edes messuille fiilistelemään reissuja kun ei oikealle pääse 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:08

   Sieltähän se on hyvä lähteä suunnittelemaan, että minne sitten kun taas oikealle pääsee! Onnea arvontaan ja mukavaa joulua Hepsu <3

 • Vastaa Paula 20.12.2013 at 11:18

  Vuoden päästä olis 3 kk-6 kk reissu aasiaan joten kaikki vinkit olis tarpeen.Kiitos hyvästä blogistanne ja vinkeistä.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:11

   Mukava kuulla, että blogista on ollut hyvötyä. Onnea arvontaan, josko sieltä messuilta löytyisi sitten lisää niitä vinkkejä. Rentouttavaa joulua.

 • Vastaa Milja 21.12.2013 at 11:54

  Teillä on kyllä varmaankin upeimmat matka kuvat! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:15

   Kiitos Milja 🙂 Oikein hyvää joulua ja onnea arvontaan!

 • Vastaa Piupau 21.12.2013 at 12:43

  Ihana blogi, sisältää laadukasta ja mielenkiintoista luettavaa! Iloitsen juuri uudesta vakituisesta työpaikastani. Mutta olen jo vuosia tehnyt pätkätöitä, joiden välissä matkustellut niin Aasiassa kuin Euroopassakin. Kuinka minulle nyt käy, kuinka voin matkustella?! Onneksi kertyy lomat, silloin siis reissuun! Ja nyt on rahaakin matkustella. Lisäksi aion useamman vuoden säästää rahaa ja lähteä sitten “Suurelle matkalle”, muutamaksi vuodeksi maailmaa kiertämään! Siksi varsinkin matkablogit ja muut tiedot ovat supertärkeitä, jotta hahmottaa millaisiin mestoihin olisi matkalla, tai ideat sopivista matkakohteista selventyisivät, sekä saa kaikenlaista käytännön tietoa josta varmasti on hyötyä! Kiitos siis teille, mutta myös muille matkabloggaajille tietojen ja ideoiden levittämisestä! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:17

   Kiitos Pipau mahtavasta kommentista! Ilo on pelkästään meidän kaikkien bloggaajien puolella ja on aina mukavaa kuulla tästä rustailusta olevan jollekulle hyötyä. Oikein mukavaa joulua sinulle ja reissurikasta tulevaa vuotta 🙂

 • Vastaa Jakke 21.12.2013 at 14:16

  Hyvä blogi, suosittelin kavereillekin.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 23.12.2013 at 15:18

   Kiitos Jakke. Onnea sinullekin arvontaan ja erittain hyvää joulua!

  Vastaa