Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hampaankolossa - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Singapore

Hampaankolossa

4.12.2013

*** Milla mutina ***

Listasin taannoin syksyn pimenevinä iltoina J:lle mitä kaikkea meinasin, että sitten Singaporessa tehdään. Aviomieheni totesi jossakin kohtaa: “Sulle tais viime visiitillä jäädä vähän jotakin hampaan koloon…”. Saattaapi olla, mutta onneksi paikat joihin jo kaksi vuotta sitten vierailulla niin hartaasti toivoi pääsevänsä vielä uudestaan, on nyt ihan hetken päästä taas kaikkien aistien ulottuvilla! Matkakuumetta ei ole auttanut sitten ollenkaan yhden lempparibloggaajan Nellan tekemä reissu Singaporeen. Rouvan kuvat ja näkemät kohteet ovat kaikki ihan uskomattoman upeita ja ihmettelen jos kaikki ehdimme itse nähdä ja kokea. Pieni vaara siis on, että jotain saattaa jälleen jäädä hampaankoloon 😉

Ainakin Gardens By The Bay ja alueen skywalk olisi upea kokea, sillä edellisellä vierailullamme 2011 olivat nämä vielä rakenteilla.

Yöllistä valoshowta pysähdytään varmasti myös tarkkailemaan tälläkin kertaa, mutta jos en jaksa jokaista kulmaa olla kameran kanssa tsuumaamassa, niin tiedän miten läheltä löytyy upeat lompakon kevennys mahdollisuudet.

Ja jos viimeksi tyydyimme palelemaan ION:n ravintolamaailmassa aikaa tappamassa, niin tällä kertaa meinasin vähän kurkistella liikkeisiinkiin.

_MG_6977-9_MG_6948-16 _MG_7015-3 _MG_9234-4

 Niin lopuksi tietysti toivotaan, että See You Again at Singapore!

Saatat myös pitää näistä

4 Kommenttia

 • Vastaa inkkap 4.12.2013 at 22:10

  Oi vitsi, on varmana New Yorkiin verrattavissa tuo paikka, eli ei kaikkea vaan voi nähdä kerralla! Muistahan myös mun toive Changin lentokentästä, siitä on saatava postaus! Tai siis se olis mun vieno toive…

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 5.12.2013 at 07:07

   Singaporeen kun vielä kehitetään koko ajan uusia nähtävyyksiä ja paikkoija, joissa kokea elämyksiä, niin kyllä sitä nähtävää tuntuisi piisaavan! Kainovieno toive on huomioitu ja pyritään tietysti toteuttamaan 🙂

 • Vastaa Heini 5.12.2013 at 16:17

  Singapore on ehdottomasti mun must see listalla! Vaikuttaa niin upealta paikalta ja vosin hyvin kuvitella vähän isompien lastenkin kanssa kohteen toimivan. Oi ja voi, tää paikka ei kyllä totisesti ole mun paikka kun me saadaan kärvistellä matkatta ties kuinka kauan vielä… Mutta elämä on valintoja, joten en valita 🙂 ja onneksi saan fiilistellä sun kautta!

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 5.12.2013 at 17:37

   Ihan varmasti toimii juurikin myös lasten kanssa! Siellä on pyytarhaa, puistoa, huvipuistoa, eläintarhaa ja vaikka mitä 🙂 Itsekin halauaisin kovasti kyllä nähdä pandat (uuden river safarin yhteydessä) ja night zoon.

  Vastaa