Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Odotuksen sietämätön ihanuus! - Pingviinimatkat
Pallontallaajat.net
Valikko
Georgetown Langkawi Malesia Penang Singapore

Odotuksen sietämätön ihanuus!

13.10.2013

Lomaa odotellessa on ihana kaivaa arkiston kätköistä vanhoja reissukuvia, jotka ovat suuntauneet samoille nurkille ja fiilistellä sitä kaikkea mikä parin kuukauden päässä odottakaan.

Ensimmäiseksi mainittakoon Singapore. Kaupunki on ihastuttavalla tavalla käsittämätön yhdistelmä uutta, vanhaa, historiaa, länsimaalaisuutta, aasialaisuutta jnejne. Täällä meillä on vielä niin paljon näkemättä, että koko loma varmasti vierähtäisi vaikka vain täällä ihmetellessä.

_MG_7056-1

_MG_9185-5 _MG_9207-2 _MG_6514-4 _MG_9168-6

Malesia pääsi kuitenkin sillä kuuden kuukauden tourneella yllättämään niin positiivisesti, että takaisin on päästävä! Malesiassa pitkäkin matka taittuu mukavasti bussilla ja Penangiin sitä matkaa on nautittavaksi vaikka kokonaisen yön yli. Perillä meitä odottaa kaupunki, joka lyhyen hetken verran tutui peräti hieman kodilta. Penangissa jos ei muuta meinaa tehdä, niin kannattaa ainakin SYÖDÄ! Ruoka Georgetownin kujien ravintoloissa on huikean hyvää ja näistä antimista on tarkoitus nauttia tälläkin kertaa. Penangillakin meillä on vielä vaikka kuinka nähtävää, joten uusiakin löpinöitä on varmasti reissusta luvassa.

_MG_7930-1 _MG_8440-1 _MG_9101-5 _MG_7910-1 _MG_6855-1

Jos Penangin vilinässä alamme kaivata paratiisimaisempia rantoja, niin ei hätää, sillä Langkawille on vaivainen kahden ja puolentunnin lauttamatka. Hieman ehkä oudoksuttaisi ajatus siitä, että emme menisikään Mali Perdana Resorttiin, joten saa nähdä tehdäänkö Langkawista puhtaasti nostalginen trippi. Olisihan se hauskaa nähdä taas nämä hymyilevät kasvot, polskia tutun rannan aallokossa ja syödä aamiainen Tomatossa. Pelkkä ajatuskin saa aika leveän hymyn naamalle!

_MG_8907-1 _MG_8528-2 ml_MG_9010-1

Sanomattakin lienee selvää, että odotamme joulua kuin lapsena konsanaan. Singaporessa erityisesti on paljon sellaista nähtävää ja koettavaa mihin ei viimeksi laihasta päiväbudjetista raaskittu panostaa. Onneksi maailma on edelleen meille avoimena ja voimme palata koluamaan nurkkia näin pari vuotta myöhemmin.

Osa odotuksen sietämätöntä ihanuutta on lueskella muiden vahoja reissukertomuksia näiltä   nurkilta. Uudemmin on siis luettu tarinoita mm. Ja maailma on sun ja Suuntana maailma -blogeista. Mutta nyt kaikki Singaporessa ja Malesiassa pyörineet, laittakaahan fiilistellen kommenttilootassa ja kertokaa omat vinkkinne näille nurkille.

Meidän omia kahden vuoden takaisia Malesian tarinoita voi lueskella täältä ja Singapore koskevia juttuja taas täältä.

Saatat myös pitää näistä

12 Kommenttia

 • Vastaa Nella Kaukokaipuu 13.10.2013 at 13:55

  Voi taivas minkä matkakuumeen nostatit! En malta odottaa omaa Singaporen reissua yhtään, ja teikä pistää eetteriin tällaisia kuvia ja juttuja..

  Ihanaa, että teidänkin reissu lähenee! Ja aivan mahdottoman ihana kuva susta tuo ensimmäinen. 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 13.10.2013 at 13:59

   Ja sun reissu on ihan nurkan takana! Jotenkin voin uskoa, että maksat takaisin samalla mitalla viimeistään oman reissusi jälkeen 😉 Sitä odotellessa!

 • Vastaa Lahja 13.10.2013 at 17:01

  Näiden kuvien äärellä kelpaa fiilistellä vanhoja. Ja tulevia. Ja ylipäätänsä vaan fiilistellä, nää on ihania.

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 13.10.2013 at 22:20

   Kiitos Lahja 🙂 Fiilistely suunnittelun ohella on kyl vaan välistä jo puoli matkaa.

 • Vastaa Tiina 13.10.2013 at 18:31

  Oi kuulostaapa hyvältä! Kuten jo kerettiin turisemaan tuolla mun blogin puolella, niin Penang on kyllä Malesian helmi. Sieltä kun löytyy niin luonnonpuistoa, temppeliä, biitsiä ja suurkaupungin hälyä….ja sitä taivaallista sapuskaa! Ihanaa että olit tallentanut noita naanleipiä ja soosseja ihan kuviksi asti. Mulla ne upposivat samantien vatsaan enkä hurmiossani tajunnut napsia yhtään kuvia 😀

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 13.10.2013 at 22:25

   Niin totta kyllä, että kuvaus nälkäisenä ei ole välttämättä aina ekana mielessä. Kuten kuvastakin näkyy, niin meillä saattoi myös joskus lähetä vähän mopo käsistä, kun nälkäsenä lueteltiin listalta tilattavia. Naanit ei siis myöskään loppuneet heti kesken 😀

 • Vastaa Veera Papinoja 15.10.2013 at 18:12

  Voi miten ihania kuvia 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 15.10.2013 at 20:57

   Kiitos Veera 🙂

 • Vastaa Hepsu 21.10.2013 at 14:19

  Ihania kuvia jälleen!
  Mulla on pieni haaste teille…
  http://cupcakesandcocktails1.blogspot.fi/2013/10/11-things-about-me.html

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 21.10.2013 at 18:01

   Heh, hauska haaste, jonka otan ilolla vastaan 🙂 -Milla

 • Vastaa Maiju ja maailma on sun 4.12.2013 at 21:43

  Meillä Malesia jäi todellakin huonolle tutkinnalle tällä reissulla, joten ehdottomasti tulevaisuuden kohteisiin kuuluu sekin. Eli tuskin meilläkään reissaaminen jää pelkästään tähän reissuun! Odotan kovasti teidän reissua, ihania juttuja ja kuvia! Nauttikaa! 🙂

  • Vastaa Pingviinimatkalaiset 5.12.2013 at 07:13

   Eikös olekin lohdullista tietää, että siellä ne tutut ja tuntemattomat paikat sitten odottelee seuraavaa kertaa. Itse ehkä turhankin paljon yritän ahmia aina kerralla. Toisaalta, Uuteen-Seelantiin esmeks ei ehkä ihan joka vuosi kuitenkaan pääse, joten siellä se on varmasti perusteltuakin…

  Vastaa